Ma kakva Met Gala, bolja je Pet Gala: Evo kako je jedan pas skinuo Rijanin stajling (FOTO)

24.05.2023

20:11

0

Autor: Z. A.

Tri nedelje nakon Met Gale održana je Pet Gala, neki je smatraju još boljim događajem gde mačke i psi na crvenom tepihu oponašaju kreacije zvezda

Ma kakva Met Gala, bolja je Pet Gala: Evo kako je jedan pas skinuo Rijanin stajling (FOTO)
Copyright Profimedia

Svega ima na ovom svetu,  pa se tako tri nedelje nakon Met Gale, koju mnogi smatraju najvećim svetskim modnim događajem u godini, održala i Pet Gala. Takođe u Njujorku, ovaj modni događaj okuplja kućne ljubimce i njihove vlasnike, a poenta nije ko će smisliti najoriginalniji autfit, koji će podići najviše prašine već je sasvim legalno, čak i poželjno ukrasti ideje zvezda sa Met Gale.

Sve je počelo 2020. godine kad je prava Met Gala 2020. otkazana zbog pandemije COVID-a 19, pa je Džejms Korden pozvao vlasnike kućnih ljubimaca širom SAD da pošalju video-zapise svojih pasa, mačaka i drugih ljubimaca odevenih u skladu s temom te godine "About Time: Fashion and Duration" odnosno modi i trajanju mode.

Profimedia
Pas na Pet Gali

Očito je ovo velika fora jer se pet Gala i dalje održava. Nekima koji se zgražavaju na Met Galu, ovo je simpatičnije, drugi se zgražavaju još i više, ali kako bilo, šou se nastavlja, kradući ideje od same Ane Vintur do najvećih svetskih zvezda.
Naravno da je Rijana redovno najveća inspiracija, još od svoje žute haljine koju je potpisao kineski dizajner Guo Pei.

Ove godine muzičarka se pojavila u dramatičnoj i voluminoznoj Valentinovoj haljini i s mačkastim sunčanim naočarima sa zalepljenim ogromnim trepavicama na njima.

A tri nedelje kasnije Rijanin luk je skinula mešanka Mili-Jo, koja se na crvenom tepihu pojavila s drugim psima i mačkama.

Neki od njih su "obični" kućni ljubimci, neki životinje iz skloništa, neki spasilački psi, a bilo je ovde i četvoronožnih influensera s društvenih mreža, na primer SunglassCat, Livie The Mork, Little Skittle, Gizmo, Layla, Bog & Kimba... Ukratko, gala veče.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike