Dženifer Lopez pokorila Njujork u dva stajlinga: Četiri uzorka leoparda malo ko bi obukao, ali ne i Džej Lo - ona dodala i šljokice (FOTO)

04.05.2023

12:23

0

Autor: Z. A.

Samo Dženifer može tako

Dženifer Lopez pokorila Njujork u dva stajlinga: Četiri uzorka leoparda malo ko bi obukao, ali ne i Džej Lo - ona dodala i šljokice (FOTO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Slavna glumica i pevačica Dženifer Lopez pokazala je nenadmašnu sposobnost nošenja stajlinga iz svih modnih kategorija, pokorivši ulice Njujorka u leopardovom uzorku od glave do pete, a potom u neodoljivo šik izdanju.

Dva interesantna stajlinga koja je nosila u razmaku od svega nekoliko sati sjajno su pristajali Džej Lo. Slavna glumica i pevačica birala je dva potpuno različita autfita i prvo privlačila poglede odenuvši leopardov uzorak od glave do pete, a potom noseći neodoljiv šik stajling vredan kopiranja.

Trend životinjskog uzorka Lopez je podigla na viši nivo, odenuvši se u leopardove šare od glave do pete.
Naime, mini haljinu dugih rukava s efektnim dodatkom šljokica i perja vešto je kombinovala s helankama istog uzorka, obogaćenih brojnim glatkim kratkim perjem i mnoštvom šljokica, a sve s potpisom Valentina.

Stajling je zaokružila Valentinovom torbicom leopardovog uzorka i odgovarajućim visokim potpeticama i prepoznatljivim sunčanim naočarima.

Potom se uputila na ručak s majkom, a za tu priliku birala je još jedan stajling vredan kopiranja!

U radikalno drugačijem autfitu, kombinovala je nekoliko modnih klasika: dugačak bež baloner bez kojeg proleće postaje nezamislivo, jednostavan crni džemper i crne pantalone skini kroja koje je nosila na visoke potpetice nežne krem nijanse.

Profimedia
Dženifer Lopez sa svojom majkom u šetnji Njjorkom

Dženifer je tako u svega nekoliko sati još jednom pokazala vrsno modno umeće i nenadmašnu sposobnost veštog kreiranja stajlinga iz svih modnih kategorija, od dojmljivog životinjskog uzorka do kombinovanja svega nekoliko bejzik komada u besprekorno šik izdanje.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike