Čuvena modna kuća „zaradila" ozbiljan minus na ovogodišnjem Oskaru: Ema Stoun pocepanu haljinu „okupala" suzama naočigled svih! (FOTO)

11.03.2024

04:25

0

Kući je, međutim, ostišla s nagradom za najbolju žensku ulogu

Čuvena modna kuća „zaradila" ozbiljan minus na ovogodišnjem Oskaru: Ema Stoun pocepanu haljinu „okupala" suzama naočigled svih! (FOTO)
Ema Stoun - Copyright Profimedia

Brojne modne kuće „u trci" su pre svakog, pa tako i ovog Oskara, ne bi li neka od najvećih imena na svojim leđima nosila baš njihovu etiketu. Emi Stoun, koja je na kraju dodele kući odnela nagradu za najbolju žensku ulogu bila je pripala čuvena „LV" marka. 

Međutim, nisu se baš proslavili. 

Glumica je, naime, malo pre nego što je ustala po svoju laskavu statuicu, ostala s rupom u predelu leđa, a taj peh brzo je pripisan imenu iza kreacije od pepluma. 

- Haljina me je izdala... Mislim da se to desilo za vreme pesme „I'm just Ken" - izjavila je najpre kroz suze, misleći na izvedbu Rajana Goslinga. 

Tek potom se malo sabrala, pa se zahvalila roditeljima, bratu, suprugu i ćerkici što su uz nju. Sa druge strane, još nije poznato kako se „LV" nosi s pehom koji se Emi potkrao naočigled svih. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike