Pojavila se u neobičnom izdanju, Bili Ajliš nosi šik školski izgled na crvenom tepihu

10.03.2024

23:37

0

Autor: K. B.

Pevačica hita "Šta sam ja stvorena da budem?" zablistala je u školski inspirisanom izgledu na crvenom tepihu Oskara 2024.

Pojavila se u neobičnom izdanju, Bili Ajliš nosi šik školski izgled na crvenom tepihu
Copyright Profimedia

Njen autfit na crvenom tepihu Oskara 2024. obuhvatio je tvid suknju iz Šanela nošenu preko crnog blejzera i košulje sa dugmadima, upotpunjenu izražajnom kragnom. Na reveru je ponosno nosila značku Artists4Ceasefire, a modni dodatak koji smo prethodno videli kod Džoa Alvina i Boygenius na drugim ceremonijama. Što se tiče dodataka, Bili je birala Gucci torbicu sa pepita uzorkom, kombinovanu sa belim čarapama i lakiranim Mary Jane cipelama, stvarajući sofisticiran izgled inspirisan školskim uniformama.

Profimedia
 

Što se tiče šminke, Bili je odabrala hrabar i glamurozan izgled, sa ružičasto-nude usnama istaknutim smeđom olovkom, rumenim obrazima, snažnim obrvama i zavidnim trepavicama. Njena kosa bila je oblikovana u voluminoznom stilu.

Profimedia
 

Ovaj izgled samo je najnoviji u nizu modnih kombinacija koje je Bili nosila tokom ove godine na dodelama nagrada. Večeras na Oskarima 2024, ona će nastupiti zajedno sa svojim bratom Finijasom. Njihova pesma, "Šta sam ja stvorena da budem?" iz filma Barbie, takođe je nominovana za najbolju originalnu pesmu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike