Eva Longorija obara sve rekorde na Oskaru svojim modnim odabirom - klasično, a izazovno izdanje inspirisano zlatnim dobom Holivuda

10.03.2024

22:55

0

Autor: K. B.

Među prvim velikim holivudskim imenima koja su stigla u Dolbi teatar u Los Anđelesu je i prelepa Eva Longorija

Eva Longorija obara sve rekorde na Oskaru svojim modnim odabirom - klasično, a izazovno izdanje inspirisano zlatnim dobom Holivuda
Copyright Profimedia

Počela je dodela Oskara 2024. godine, a postepeno se crveni tepih ispunjava slavnim damama u luksuznim kreacijama. Eva Longorija je za ovogodišnju dodelu Oskara odabrala klasičan izgled inspirisan zlatnim dobom Holivuda, ali sa modernim i izazovnijim pristupom.

Profimedia
 

Poznata glumica je zablistala u elegantnoj crnoj haljini brenda Tamara Ralph, koji je poznat po visokoj modi. Ova pripijena haljina istakla je njenu skladnu figuru i naglasila siluetu peščanog sata.

Profimedia
 

Zasenila je na ovogodišnjoj dodeli Oskara svojom sofisticiranom, besprekorno krojenom haljinom koja je imala omanji šlep i specifičan izrez koji je istakao njene obline na senzualan i privlačan način. U svojih 48 godina, ova atraktivna glumica je pokazala da zna kako da ostavi snažan utisak na vrlo elegantan, a ipak zavodljiv način.

Profimedia
 

Njen izgled je upotpunjen luksuznim dijamantskim nakitom, posebno efektnom ogrlicom. Eva se odlučila za ravnu, isfeniranu kosu i šminku sa intenzivnim ružem boje kajsije kao glavnom tačkom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike