Severina i Bijonse nose njegove kostime: Riječki dizajner pokidao svojom modnom kreacijom za Seve

23.02.2024

15:30

0

Autor: V. I.

Kad se sinoć pojavila na pozorici, svima su pale vilice

Severina i Bijonse nose njegove kostime: Riječki dizajner pokidao svojom modnom kreacijom za Seve
Copyright Instagram printscreen/severina/zigman_official

Već je poznato da Severina Vučković i grupa Let 3 imaju dugogodišnje odlično prijateljstvo, a na jučerašnjoj prvoj polufinalnoj večeri Dore, Hrvatskog izbora za pesmu Evrovizije, Severina je iznenadila sve prisutne tako što je zajedno sa njima izašla na binu i time se odužila dugogodišnju podršku koju su joj davali. Naime, pre 18 godina, kad je ona 2006. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu pesmom "Moja štikla", Let 3 se pojavio u njenom spotu.

Ovo gostovanje na hrvatskoj pesmi Evrovizije bilo je pravo iznenađenje za publiku - Severina se na sceni pojavila u poslednjim trenucima pesme "Babaroga” držeći u rukama plišani čekić, što je njenom nastupu dalo posebnu draž. Utisak čak nije uspeo ni da pokvari skandal nakon nastupa o kojem bruji celi region.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

 

 

Pevačica je inače poznata po ljubavi prema modnim eksperimentima, naročito na sceni, a sada je, čini se, nadmašila samu sebe. Na sebi je imala kratku žutu haljinu s uskim korsetom i dodatkom koji je posećao na krinolinu s efektnim metalnim detaljima s potpisom riječkog diajnera Juraja Zigmana, a na nogama srebrne otvorene sandale s platformama modne kuće Prada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Sam Zigman je na svom Instagram profilu podelio kratak video na kojem je svoju kreaciju pokazao u punom sjaju sa svim mogućim detaljima, a njegov post je dobio veliku podršku oduševljenih pratilaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

 

Poznati riječki dizajner je i ranije sarađivao je sa brojnim svetskim zvezdama, a u svojoj biografiji ima upisanu saradnju sa Bijonse, za čiji je koncert na turneji "Renesansa” kreirao poseban srebrni kostim po meri sa velikim krilima na leđima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

 

"Nikada nisam zamišljao da ću ovo pisati, ali sam oduševljen što je Bijonse nosila originalni Zigman look za #RenaissanceTour! Bilo je dugo čekanje, meseci napornog rada i posvećenosti, ali krajnji rezultat je bolji nego što sam očekivao ", napisao je tada Zigman.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike