Kad pomislite da ste sve videli, pojave se njih dve: Zendeja u robotskom odelu starijem od nje i Anja Tejlor Džoj kao utvara u belom

16.02.2024

12:11

0

Autor: K. O.

Spektakl na premijeri u Londonu

Kad pomislite da ste sve videli, pojave se njih dve: Zendeja u robotskom odelu starijem od nje i Anja Tejlor Džoj kao utvara u belom
Zendeja i Anja Tejlor Džoj - Copyright Profimedia

Sinoć je u Londonu upriličena premijera svetskog spektakla "Dune: Part Two". A dve žene koje hrabro nose titulu modnih ikona, pojavile su se u smelim, neobičnim, futurističkim izdanjima. Teško je upotrebiti jednu reč da se opiše ono što su nosile Zendeja i Anja Tejlor Džoj

Pa, da krenemo od Anje i njenog mističnog, a opet nekako romantičnog izdanja. Ona je bila prava utvara u belom. Njena futuristička haljina sa "Dior" potpisom oslikava njenu ulogu u filmu. A njeno modno izdanje najverovatnije ima više celina - plisirani donji deo, izražen dekolte, delove od tila koji pokrivaju grudi i ruke, ali i vrat na šta se nadovezuje neobičan veo. Koliko je bajkovito, toliko je i kontroverzan ovaj autfit. I ponovo je uspela da bude potpuno drugačija od drugih.

Profimedia
 

Sa modom se i to vrlo uspešna već godinama igra Zendaja. Dok je prethodnim premijerama bila prava futuristička pustinjska princeza, sada je došla kao pravi robot.

Naime, lepa glumica obukla je ekscentrični, metalik kombinezon u futurističkom stilu. I naravno u skladu sa tematikom filmskog ostvarenja čija je radnja smeštena u daleku budućnost.

Profimedia
 

Robotsko odelo dolazi u paketu sa cipelama sa visokom potpeticom i metalik rukavicama, a krase ga prozirni detalji koji otkrivaju golu kožu na nekim mestima. Prorezi su u predelu butina, stomaka, ali i grudi i zadnjice, pa je lepa glumica pokazala više nego obično. 

A da to nije bilo kakvo robotsko odelo, jasno je poznavaocima mode. Kreirao ga je čuveni Tjeri Migler još 1995. godinešto znači da je starije od same Zendeje koja je rođena 1996. godine.

Profimedia
 

Čak je pokrete navežbala i oponašala, te se kretala baš kao pravi robot. A ko kaže da roboti ne vole dijamante? Glumica je za ovaj dašak glamura stavila ogrlicu sa ogromnim safirom.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike