Šta je to malo, zlatno i zajedničko za pevačicu Tejlor Svift i vojvotkinju od Saseksa Megan Markl (FOTO)

09.12.2023

18:17

0

Autor: V. I.

Osim ogromnog bogatstva koje poseduju, ove dve dame imaju još nešto zajedničko

Šta je to malo, zlatno i zajedničko za pevačicu Tejlor Svift i vojvotkinju od Saseksa Megan Markl (FOTO)
Copyright Profimedia

Pop zvezda i Tajmovo lice godine Tejlor Svift (33) privukla je pažnju u još jednoj elegantnoj kombinaciji kad se pojavila na premijeri filma "Poor Things" kako bi dala podršku svojoj dobroj prijateljici Emi Stoun koja glumi u njemu.

Profimedia
 

Popularna muzičarka, koja će 13. decembra proslaviti svoj 34. rođendan, izgledala je glamurozno u crnoj haljini bez rukava i elegantnom kaputu s potpisom dizajnerke Šarlot Simon, koje upotpunila šik sandalama brenda "Giuseppe Zanotti".

Pop senzacija, koja je ove godine nizala uspeh za uspehom zahvaljujući svojoj turneji koju nastavlja u Aziji u februaru, dobila je bezbroj pohvala i za ovaj večernji autfit, ali i privukla pažnju odabranim detaljem, koji nije promakao modnim znalcima.

Profimedia
 

Ona je, naime crnu kombinaciju dopunila omiljenom torbicom Megan Markl, zlatnim modelom sa astrološkom temom Zodiac dizajnera Naema Kana, koje više nema u prodaji.

Profimedia
 

Vojvotkinja od Saseksa je prvi put nosila elegantnu klač-torbicu davne 2018. godine na proslavi 92. rođendana pokojne kraljice Elizabete Druge. Pošto je Megan u horoskopu Lav, i torbica je u skladu sa zodijačkim znakom svoje vlasnice bila ukrašena dragim kamenjem poređanim u sazvežđe Lava.

Tejlor Svift je pak imala malo drugačiji raspored kamenčića, poređanih u sazvežđe Strelca, a praznični duh istakla je crveno-zelenim manikirom i crvenim karminom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike