Vrela gotska kraljica: Kejt Mos proslavila 50. jubilarac u providnoj čipkastoj haljini (FOTO)

18.01.2024

11:58

0

Autor: V. I.

Legendarna Britanka svoj rođendan proslavila je sa stilom, a ništa manje od nje nismo ni očekivali

Vrela gotska kraljica: Kejt Mos proslavila 50. jubilarac u providnoj čipkastoj haljini (FOTO)
Kejt Mos - Copyright Profimedia

Kejt Mos, večna ikona stila i jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, nedavno je proslavila svoj 50. rođendan. Svoju karijeru započela je kao tinejdžerka, brzo postavši simbol grunge estetike 90-ih. Danas, pored manekenstva, Kejt je poznata i kao dizajnerka, poslovna žena, ali i kao neprikosnovena ikona stila koja neprestano inspiriše modne entuzijaste.

Profimedia
 

Za svoju veliku proslavu, Kejt je odabrala prestižni Hotel "Ritz" u Parizu, okupivši impresivan krug gostiju. Među njima su bili značajni ljudi iz modnog sveta, poput dizajnerke Stele Makartni, Hajdera Akermana, šminkerke Šarlot Tilberi, čiji je raskošni vintage kaput s belim krznom ogrnula slavljenica na kraju večeri, kao i Kejtina ćerka, manekenka Lila, te njen partner, fotograf Nikolaj fon Bizmark. Atmosfera je bila očaravajuća, a luksuzni "Ritz" bio je savršena pozadina za ovako glamurozan događaj.

Ono što je posebno privuklo pažnju na Kejtinom rođendanu bio je njen stajling. Ona je oduvek bila poznata po svom jedinstvenom modnom izrazu, koji je kombinovao boho chic sa urbanom sofisticiranošću. Za ovu priliku, Mos je izabrala nešto drugačije, okrenuvši se mračnijoj, gotičkoj estetici koja je u poslednje vreme postala deo njenog prepoznatljivog stila.

Profimedia
 

Fokus Kejtinog izgleda bila je zadivljujuća crna čipkasta haljina do zemlje sa cvetnim uzorcima, remek-delo iz kolekcije New York Vintage. Ova haljina, koja je istovremeno bila i elegantna i provokativna, idealno je odražavala Kejtinu ličnost i modni ukus. Da bi se zaštitila od hladnoće, elegantno je preko ramena prebacila crni satenski ogrtač dizajnerke Aleksandre King, ukrašen karnerima i bakarnom postavom o satena.

Profimedia
 

Njen izbor nakita bio je podjednako impresivan. Kejt se odlučila za dijamantske narukvice, dodajući dašak luksuza svom već očaravajućem izgledu. Ali ono što je zaista privuklo pažnju bili su njeni izbori obuće - svetlucave sandale s otvorenim prstima, Jimmy Choo Arizona koje su dodale finalni touch celokupnom stajlingu. Ove cipele, koje su bile i udobne i stilizovane, pokazale su da Kejt razume važnost detalja u modi.

Kejtina proslava 50. rođendana bila je više od samo proslave godina; to je bila proslava njenog trajnog uticaja na modnu industriju i stil. Njen izbor odeće za ovu posebnu noć bio je savršen odraz njenog ličnog stila: odvažan, sofisticiran, i uvek autentičan. Kejt Mos je, bez sumnje, ostala verna sebi, čak i dok je zakoračila u novo životno poglavlje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike