Bračni par tužio lanac hotela kada je pronašao ovo u flašici vode, nećete moći da verujete šta je u pitanju

07.11.2023

20:08

0

Autor: K. B.

Jedan bračni par, poznat kao Džejn i Džon Do, posetio je Ritz-Carlton hotel u Kaliforniji, u novembru prošle godine, nadajući se udobnom boravku od četiri noći

Bračni par tužio lanac hotela kada je pronašao ovo u flašici vode, nećete moći da verujete šta je u pitanju
Copyright Profimedia

Međutim, njihovo iskustvo se ubrzo pretvorilo u noćnu moru. Jedne večeri, supruga je zatražila nekoliko flaša vode za piće. Nakon što im je jedan od zaposlenih hotelskog osoblja dostavio vodu, Džejn je jednu od flaša ostavila na noćnom stočiću pored kreveta i zaspala, ne popivši vodu iz nje.

Kasnije te noći, probudila se, uzela gutljaj vode i brzo shvatila da nešto nije u redu. Voda je imala čudan ukus koji ju je uplašio.

"Kad je otvorila flašu, popila je vodu i odmah znala da nešto nije u redu s tečnošću koju je upravo popila", izjavili su advokati žene. Ona je bila užasnuta, preplašena, posramljena i ponižena, ali je podelila svoje sumnje s mužem. Nakon toga, muž je pozvao osoblje hotela i tražio da pozovu policiju.

Profimedia

Bračni par je izjavio policiji da je flaširana voda koju su dobili od hotela sadržavala "spermu", što je rezultiralo policijskom analizom uzorka. Nažalost, rezultati su potvrdili prisustvo sperme u vodi.

"Ritz-Carlton je naknadno poslao uzorak vode na analizu u laboratoriju, a testiranje je potvrdilo prisustvo sperme", stoji u tužbi podnetoj 12. oktobra.

Prema Business Insider Magazinu, Ritz-Carlton hotel nije pristao da dostavi uzorak vode ili kopiju rezultata testa vlastima radi dalje analize. Takođe nisu otkrili identitete zaposlenih u hotelu koji su bili deo tog događaja. Tužba tvrdi da je Džon lišen intimnosti, ljubavi i seksualnih odnosa sa svojom ženom, a par sada tuži lanac hotela zbog tolerisanja takvog ponašanja od strane njihovih zaposlenih. Tuže ih za seksualno zlostavljanje, namerno nanošnje emocionalnog stresa, nemar i gubitak bračnog konzumiranja.

Par tvrdi da su njihovi postupci ili nedostatak istih rezultirali simptomima poput "anksioznosti, nervoze, tuge, brige, šoka, poniženja i srama."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike