Najbolje obučene dame sa dodele nagrada Emi 2024: Kad su kročile na crveni tepih, svima su krenuli žmarci

16.01.2024

10:58

0

Autor: V. I.

Ove godine bilo je teško odabrati najbolje odevene zvanice čuvene fešte u Los Anđelesu

Najbolje obučene dame sa dodele nagrada Emi 2024: Kad su kročile na crveni tepih, svima su krenuli žmarci
Copyright Profimedia

Na svečanoj 75. ceremoniji dodele nagrada Emi 2024. godine, koja je održana u Los Anđelesu, svet televizije je proslavio najsjajnije zvezde i najimpresivnije produkcije godine. Na događaju koji je bio prava fešta za ljubitelje televizije, dominirale su serije "Succession" i "The White Lotus", odnoseći kući nagrade za najbolju dramsku seriju i najbolju mini-seriju. Pored priznanja za izuzetna ostvarenja u televizijskoj industriji, crveni tepih dodele nagrada Emi bio je poprište još jednog takmičenja - u modi.

Na ovom događaju, pet poznatih dama posebno se istaklo svojim izborom haljina, postavljajući visoke standarde u svetu mode:

Megan Fahi

Zvezda HBO serije "The White Lotus", u čijoj trećoj sezoni igra i naša zvezda Miloš Biković koji je nedavno postao otac, zasenila je sve prisutne kad se pojavila u crvenoj haljini od baršuna kuće Armani Privé, s elegantnim detaljima u obliku minijaturnih ruža kojim je bio ukrašen njen dekolte. Njen izbor nakita bio je Bulgari, dodajući sofisticiranu notu celokupnom izgledu.

Profimedia
 

Džena Ortega

Poznata po svojoj ulozi u seriji "Wednesday" (Sreda), Džena je očarala sve prisutne složenem, ručno vezenom haljinom kuće Dior, demonstrirajući raskošnu kombinaciju mode i umetnosti. Haljina bledozelene boje s krinolinom ukombinovana je sa mrežastim špicastim cipelama Christian Louboutin. Ona je otišla kući s nagradom za najbolju glumicu u kategoriji komedija.

Profimedia
 

Selena Gomez

Zvezda serije "Only Murders in the Building" zablistala je u kreaciji iz pre-fall kolekcije za 2024. godinu Oscar de la Renta, inspirisanoj prirodom, dok su joj dragulji iz Tiffany & Co. istakli dodatni sjaj i eleganciju. Na vratu glumice svetlucala je ogrlica s morganitom od 35 karata, dijamantima i ružičastim safirima, od platine i žutog zlata. Takozvana gola haljina, bez rukava i bretela s raskošnim dekolteom, koja je šivena po meri, ukrašena je sa 450.000 šljokica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Rajli Kio

Glumica iz serije "Daisy Jones & The Six" odabrala je dugu poluprovidnu haljinu sa bisernim detaljima kuće Chanel, proleće 2023, ističući se svojim sofisticiranim i modernim stilom. Ona je na pravi način ispratila francusku modu šezdesetih, dodavši tome i frizuru "a la Katriin Denev".

Profimedia
 

Džesika Častejn

Nagrađivana glumica pojavila se u haljini upečatljive limun-zelene boje, kreaciji kuće Gucci,. Uska haljina bila je ukrašena šljokicama koje su se završavale atraktivnim resama, što je davalo dodatnu dimaniku dok je hodala. Ovako odevena gluimica dokazala je da se može biti i seksi i sofisticiran u isto vreme i definitivno pobrala najviše ocene modnih žirija širom sveta.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike