Najveći modni promašaji koji su prodefilovali crvenim tepihom 81. dodele Zlatnih globusa

09.01.2024

13:37

0

Autor: V. I.

Moramo da se zapitamo da li ovi ljudi imaju nekog da ih posavetuje da se presvuku

Najveći modni promašaji koji su prodefilovali crvenim tepihom 81. dodele Zlatnih globusa
Copyright Profimedia

Ovogodišnji crveni tepih na dodeli 81. Zlatnih globusa na Beverli Hilsu odvijao se, očekivano, kao spektakl, prikazujući najbolje i najgore u modnom odevanju slavnih. Zadivljujuća mešavina elegancije i smelih izbora krasila je ovaj filmski događaj, a neke zvezde su bez napora ukrale svetlost reflektora svojim besprekorno stilizovanim ansamblima.

Ipak, usred modnih trijumfa, neke pojave navele su modne kritičare da ih osude. Od mode koja oduzima dah do neverovatnih modnih grešaka, crveni tepih je postao platno za stilske uspone i padove. Dajemo vam pregled onih koji su dobili veliki minus kod modnih znalaca.

Dua Lipa

Dua Lipa je obukla dramatičnu kreaciju od crnog somota kuće Schiaparelli, čijom "golom haljinom je Lepa Brena svojevremeno  izazvala haos. Iako se pevačica obukla kao muzički instrument, valjda jer je nominovana za najbolju originalnu pesmu za "Dance the Night Away", stvar nisu izvadile ni štikle Jimmi Choo niti arhivski dragulji Tiffani & Co. iz 1962. godine - haljina je jednostavno bezveze.

Profimedia
 
 

Bela Remzi 

Zvezda "The Last of Us" voli da zadrži svoj stil čistim, minimalističkim i utilitarnim. Čini se da nema ni najmanjeg interesa za konvencionalnu svečanu odeću za crveni tepih, već bira da redefiniše ono što nazivamo formalnim. Takođe, očigledno da izbegava bilo kakve rodno definisane stilove. Iako ima nešto privlačno u njenoj hrabrosti i samopouzdanju,  ovaj plavo-sivi komplet, uparen sa džombastim čizmama podseća nas na uniformu iz "Zvezdanih staza" a ne na sajling za crveni tepih.

 
Profimedia
 

Elizabet Olsen

Marvelova zvezda, koja je bila nominovana za globus za najbolju glumicu, pojavila se u haljini  Vivienne Westwood sa belim čipkastim uzorkom i rebrastim korzetom. Iako ima izvrsno telo, haljina izgleda kao da je napravljena od toralet papira i bakinog hekleraja. Šteta.

 
Profimedia
 

Emili Blant

Očigledno da je glumica svojom pozlaćenom haljinom sa suknjom od providnog belog tila htela da špstigne holivudski glamur. Međutim, haljina Alexander McQueen kao da joj se ne leži a frizura joj izgleda kao da je krenula na tuširanje.

Profimedia
 

Kara Džejd Majers 

Američka glumica, poznata po filmu "Ubice cvetnog meseca", špkaboča se i haljini prekrivenoj šljokicama s naglašenim remnima ali i čudnih detalja koji su joj zatrpali vrat i potpuno je progutali. 

Profimedia
 

Beri Kogan 

Umetnik nominovan za najboljeg glumca odlučio se za ovaj smeli crveni smoking Louis Vuitton.I on mu čak dobro toji - od struka naviše. Međutim, stvari postaju razočaravajuće ispod struka jer pantalone izgledaju baš neuredno.

Profimedia
 

Karen Gilan 

Riđokosa lepotica privukla je pažnju svojom bizarnom futurističkom haljinom dizajnerke Iris van Herpen.. Njene duge noge videle su se pri hodanju, međutim čitav utisak je bio malo čudan. Zvezda "Čuvara galaksije" ovog puta je podbacila stajlingom.

Profimedia
 

Kejt Bekinsejl

Glumica koja je ušla u šetu deceniju potrudila se da pokaže da održava svoje telo i obukla  prozirnu srebrnu haljini sa dramatičnim cvetom napred i nekoliko redova volana nazad. Suknja se skroz providela tako da smo videli njen bodi a futuristički izgled upotpunila je ogromnim manžetnama oko zglobova i odgovarajućim prstenjem. Iako se ne može reći da izgleda sjajno za svoje godine, ova haljina je naprosto "too much".

Profimedia
 

 

Hari Nef

Glumica koju prepoznajemo kao doktorku iz filma "Barbi" pojavila se u crnoj dugoj haljini od tila Alexandre Vauthier. koja je bila prepuna volan, inspirisana klupskom scenom osamdesetih. STvar je malo podigla šminka i frizura u stilu Brižid Bardo, ali nedovoljno da bismo rekli da je haljina prihvatljiva.

Profimedia
 

Bili Ajliš

Pevačica nikada nije bila konvencionalna u svom izboru stajlinga, ali je uvek bila izuzetno promišljena o tome šta želi da kaže svojom odećom. U ovom slučaju, čini se kao da se udaljava od glamura i sjaja Barbike i ponovo se potvrđuje kao umetnica. Sve je to lepo, ali može da se uradi i na suptilnije načine. Predimenzioniran sako s košuljom u stilu školskih uniformi, uparen sa tri-četrvt suknjom, crvenim čarapama i bakinim cipelama definitivno je stajling koji je privukao pažnju i o kojem svi pričaju - ali u negativnom kontekstu.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike