Najbolja izdanja sa crvenog tepiha Zlatnih globusa: Tejlor oduševljava u zelenom, Margo ponovo kao Barbi, Džej Lo u romantičnom izdanju

08.01.2024

10:19

0

Autor: K. O.

Na dodeli nagrada zvezde su blistale u glamuroznim kreacijama, a o nekim će se sigurno pričati u narednim mesecima

Najbolja izdanja sa crvenog tepiha Zlatnih globusa: Tejlor oduševljava u zelenom, Margo ponovo kao Barbi, Džej Lo u romantičnom izdanju
Copyright Profimedia

Prvi crveni tepih u godini doneo je očekivani glamur! Crveni tepih Zlatnih globusa 2024. svakako će ostati upamćen jer su zvezde, uključujući Tejlor Svift i Selenu Gomez, oduševile pred kamerama u haljinama koje su senzacionalne.

Pošto se holivudske zvezde brižljivo pripremaju za ovaj događaj koji je okupio imena sa A-liste mogli smo da vidimo neka prilično glamurozna izdanja. Sinoć su u hotelu Beverli Hilton u Los Anđelesu na 81. dodeli Zlatnih globusa, prošetali crvenim tepihom, nesumnjivo je da će se o njihovom izgledu pričati koliko i o samim nagradama.

Ove godine, komičar Jo Koy je domaćin dodele, nakon što je naizgled tek pristao da preuzme kormilo domaćina poslednjih nedelja. Tvrdilo se da su brojne zvezde odbile tu poziciju, uključujući Krisa Roka, prema izveštajima.

Zvezde su defilovale crvenim tepihom uoči početka dodele nagrada. A koja su to najbolja modna izdanja?

Džilijen Anderson

Zvezda "Seksualnog obrazovanja" Džilijan Anderson izgledala je šik na crvenom tepihu Zlatnih globusa u gotovo beloj haljini bez naramenica koja je zaličila na venčanicu. Uska gore, a haljina se dole širi, otkrivajući nedovršeni rub koji je u trendu.

Profimedia
 

Svoje zlatne pramenove oblikovala je u elegantan, ravan stil, koji je povukla iza ramena, a svoj izgled je upotpunila malom torbom, koja je imala apstraktni dizajn.

Hajdi Klum

Hajdi Klum je oduševila dok je pozirala na crvenom tepihu u Los Anđelesu. Sudija America's Got Talent pojavila se u spektakularnoj crvenoj haljini. Holivudska superzvezda izgledala je senzacionalno u crvenom.

Svoje pramenove boje peska oblikovala je u nenametljive kovrdže, koje su joj padale niz ramena i odlučila se za nenametljivu šminku, pokazujući svoju prirodnu lepotu. Hajdi se na crvenom tepihu pridružio njen suprug Tom Kaulic (34).

Profimedia
 

Rozamund Pajk

Zvezda izuzetno popularnog filma Saltburn, britanska glumica Rozamund Pajk sigurno je skrenula pažnju na sebe svojim neobičnim detaljem za glavu. Glumica je prekinula tradiciju haljine do poda i odlučila se za kratku, crnu haljinu, koja je bila ukrašena crnim detaljima.

Bez sumnje, istaknuti deo njenog izgleda bio je avangardni veo, koji je otkrio njene lepe crte lica, jer se odlučila za bledo ružičastu paletu šminke.

Profimedia
 

Selena Gomez

Prateći istu stilsku notu kao i Hajdi, Selena Gomez, izgledala je senzacionalno u crvenom. BFF Tejlor Svift došla je u seksi, a ujedno i sofisticiranoj grimiznoj haljini, koja je imala niz izreza na grudima i neobičan asimetričan porub. Haljinu potpisuje Armani Prive, a Selena je ponela i Bulgari nakit.

Selena se pojavila solo na dodeli nagrada nakon što je nedavno potvrdila svoju romansu sa muzičkim producentom Benijem Blankom. Par je nedavno viđen kako se mazi na terenu na utakmici Los Anđeles Lejkersa.

Profimedia
 

Dženifer Aniston

Slično Rozamund, Dženifer Aniston se odlučila za malu crnu haljinu.

Dženiferina haljina je bila izuzetno skromna, sa dekolteom bez bretela i jednostavnim A-krojem, pokazujući njenu figuru izbrušenu u teretani. Dženifer je osvojila dve nagrade Zlatni globus za ulogu u seriji Prijatelji, jednu za najbolju glumicu u televizijskoj seriji, mjuziklu ili komediji, 2003.

Profimedia
 

Helen Miren

Helen Miren bila je vizija u ljubičastoj na crvenom tepihu Zlatnih globusa. Ona je oduševila u boji lavande.

Helen Miren je ranije bila nominovana za nagradu Zlatni globus 2022. za ulogu u TV seriji 1923, u kojoj je njena zvezda bila pored Harisona Forda.

Profimedia
 

Dženifer Lorens

Slično Dženifer Aniston, Dženifer Lorens se takođe odlučila za veoma nenametljiv izgled na crvenom tepihu. Glumica iz serije Igre gladi pokazala je da manje ponekad može značiti više, u teget haljini od pliša koja je otkrila njenu sjajnu figuru, a potpisuje je Dior.

Takođe, ponela je minimalnu šminku i ostavila svoje duge, plave pramenove u talasima, koje je povukla na stranu. Mahnuvši kameri, Dženifer je na crvenom tepihu izgledala potpuno kao kod kuće.

Profimedia
 

Opra Vinfri

U čast rimejka filma Ljubičasta boja iz 2023., čiji je producent Opra Vinfri, medijski mogul je izgledala neverovatno u ljubičastoj haljini. Opra je izgledala senzacionalno u čipkastoj haljini sa otvorenim ramenima, koja je pokazala njenu novu sjajnu figuru.

Zvezda je nedavno rekla da je koristila lek za mršavljenje kako bi joj pomogla da postigne svoju mršaviju figuru.

Profimedia
 

Margo Robi

Nesumnjivo kao priznanje za neverovatnih devet nominacija za Zlatni globus koje je Barbi dobila ove godine, Margo Robi nije razočarala u jarko ružičastoj haljini brenda Armani.

Plavokosa bomba izgledala je senzacionalno u koralno-ružičastoj haljini, koja je svakako bila oličenje stila na crvenom tepihu, a ovog puta rekreiran je izgled čuvene Barbi iz 70-ih. Uparila je izgled sa jarko ružičastim mrežastim šalom i stilizovala svoje plave pramenove u lokne inspirisane Holivudom. Barbi je kući odnela dve od devet nagrada za koje je bila nominovana na proslavi.

Profimedia
 

Tejlor Svift

Tejlor Svift je odabrala "Guči" haljinu u zelenoj boji za crveni tepih Zlatnih globusa. Pop superzvezda, koja je tog dana propustila utakmicu svog dečka Travisa Kelsea, svakako je privukla pažnju.

Ova 34-godišnjakinja je oduševila u haljini visokog sjaja sa šljokicama, koja je imala otvorena leđa.

Profimedia
 

Dženifer Lopez

Slično Margo, Dženifer Lopez se takođe odlučila za roze. Zvezda je obukla ružičastu haljinu bez bretela, koja je pokazala njene čuvene obline, a potpisuje je brend Nicole i Felicia Couture.

Oko ruku i na leđima haljina je imala nabore u obliku ruža koje joj je dala romantičan izgled. Na crvenom tepihu se pojavila sama, bez svog supruga Bena Afleka koji je kasnije na sceni uručio nagradu.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike