Kilijan Marfi otkrio u čemu mu je Emili Blant najviše pomogla na snimanju "Openhajmera": Niko drugi to nije mogao (FOTO)

04.01.2024

18:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Znao je da uvek može da joj se obrati

Kilijan Marfi otkrio u čemu mu je Emili Blant najviše pomogla na snimanju "Openhajmera": Niko drugi to nije mogao (FOTO)
Copyright Profimedia

Britanski glumac Kilijan Marfi je u intervjuu za Los Angeles Times otkrio vrlo važno pravilo koje ima tokom snimanja filmova.

Profimedia
 

Glavni glumac u filmu ”Openhajmer”, poznat i po seriji ”Peaky Blinders”, rekao je da “ne može da radi ako na setu ljudi nisu opušteni”, posebno zbog toga što često glumi ozbiljne likove kao što je Robert Openhajmer. 

Profimedia
 

Uvek bi ga nasmejala

- Na snimanjima mora da se stvori opuštena i prijatna atmosfera. Mnogi filmovi u kojima glumim imaju prilično teške teme i mračne trenutke, a za to morate da budete opušteni. Ne želim da idem okolo po setu u stanju jebene teskobe. Ne mogu stalno da razmišljam o tim teškim trenucima. Nemam snage za to i zato želim da budem opušten - izjavio je glumac. 

Profimedia
 

To mu je bilo veoma važno na snimanju "Openhajmera". Tokom napornih dana na setu, Marfi je rekao da je pored njega uvek bila jedna koleginica za koju je znao da joj se uvek može obratiti i koja bi ga nasmejala i razveselila.

Profimedia
 

U pitanju je Emili Blant koja je u filmu igrala Openhajmerovu suprugu Kiti. Glumac je otkrio da je ona “jedna od najsmešnijih osoba” koje je upoznao, što im je pomoglo u tome da postanu bliski prijatelji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike