Nina Seničar zasenila sve zvezde na dodeli "Zlatnog globusa": Svi su gledali u prelepu Novosađanku, a posebno je bio ponosan njen muž (FOTO)

11.01.2023

11:05

0

Autor: Z.A.S.

Lepa Nina je od glave do pete bila obučena u "Dolče i Gabanu"

Nina Seničar zasenila sve zvezde na dodeli "Zlatnog globusa": Svi su gledali u prelepu Novosađanku, a posebno je bio ponosan njen muž (FOTO)
Nina Seničar na dodeli "Zlatni Globus 2023." - Copyright Profimedia

Noćas je održana dodela "Zlatni globus 2023." a mnoge poznate dame su prodefilovale crvenim tepihom i pokazale raskošne i glamurozne kombinacije.

Videli smo ko je bio najbolje, a ko najgore obučen, a među zvanicama se definitivno izdvojila prelepa Džena Ortega, trenutno jedna od najpopularnijih glumica koju je proslavila "Netflixova" serija "Sreda".

Ipak, jedna dama je posebno mamila i poglede i uzdahe, a u pitanju je prelepa Srpkinja - Nina Seničar. Ovo nije prvi put da ona zablista na crvenom tepihu, a svaki put "ukrade šou" svojim besprekornim stilom odevanja.

Nina se noćas pojavila kao pratnja suprugu Džej Elisu koji je ove godine bio prezenter na ovoj manifestaciji.

Profimedia
 

Džej i Nina su stili među prvima, a fotoreporteri su, naravno, zabeležili ponosni pogled slavnog glumca, dok su sve kamere bile uperene u njegovu zgodnu suprugu Ninu.

Profimedia
 

Za ovu priliku Nina se odlučila za kreaciju "Dolče & Gabane" i to od glave do pete, a nosila je vino crvenu, usku somotsku haljinu koja je ocrtavala njeno idealno telo i isticala vitak struk. Haljina je napravljena tako da u predelu grudi ima cirkone.

Profimedia
 

Kada su u pitanju šminka, Nina se odlučila za laganu šminku kojom je dodatno naglasila lepotu, dok je svoju negovanu kosu pustila da slobodno pada u talasima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike