Margo Robi otkrila šta su joj tražili producenti "Openhajmera": Ovim rečima im je zatvorila usta

14.12.2023

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Nagovaranja iz suprotnog tabora nisu urodila plodom

Margo Robi otkrila šta su joj tražili producenti "Openhajmera": Ovim rečima im je zatvorila usta
Copyright Profimedia

"Barbi" i "Openhajmer"su dva najveća filmska hita ove godine koji su osvojili ceo svet. Oba projekta nalaze se na samom vrhu liste filmova sa najvećom zaradom tokom 2023. godine. Na vrhuncu marketinških kampanja za oba filma, koja su izašla istog dana, 21. jula, razvio se fenomen "Barbihajmer". 

Profimedia
 

Mnogi su se pitali hoće li to naškoditi jednom od njih, ali dogodilo se upravo suprotno - ljudi su ih gledali jedan za drugim. Glavne zvezde filmova su Margo Robi i Kilijan Marfi.

"Barbi" trenutno vodi u nominacijama za Zlatni globus, ali ipak, što se tiče Oskara, kritičari prednost daju Marfiju, odnosno "Openhajmeru".

Profimedia
 

Nagovoranja iz suprotnog tabora

Glumica je u nedavnom razgovoru za Varajeti otkrila kako su joj iz suprotnog tabora tražili da pokuša da nagovori čelne ljude filma "Barbi" da odrede novi datum za premijeru koji se ne bi kosio sa njihovim. 

Profimedia
 

- Jedan od producenata sa kojim sam radila na prošlim projektima nazvao me je i rekao da bi trebalo da pomerimo datum izlaska filma. Rekla sam mu da to nećemo uraditi i ako je njih strah, neka oni pomere datum. Uveravao me je da je za nas bolje da pomerimo premijeru, ali nisam htela. Zapravo, mislim da je to bilo odlično uparivanje, savršeno za dvostruku naplatu - rekla je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike