Ostarila je bukvalno preko noći! Hejteri se obrušili na glumačku zvezdu, broje joj bore i sede, nazvali je izboranom babom

18.12.2023

10:59

0

Autor: K. O.

Izgleda da pred kamerama ne sme da se stari

Ostarila je bukvalno preko noći! Hejteri se obrušili na glumačku zvezdu, broje joj bore i sede, nazvali je izboranom babom
Šeron Stoun - Copyright Profimedia

Ona je već decenijama potajni san mnogih muškaraca širom sveta. A sada je njen izgled naišao na lavinu ružnih komentara koji još jednom dokazuju da u Holivudu i pred kamerama ne sme da se ostari.

Slavna glumica Šeron Stoun dobila je prestižno priznanje za građanina sveta 2023. godine od strane Ujedinjenih nacija. Ona se pojavila na sečanoj dodeli nagrada u Njujorku, a za tu priliku imala je vrlo elegantno izdanje. 

Obukla je haljinu sa bež šljokicama koje su se presijavale, zalizala je svoju kratku kosu, dok je stavila efektne glomazne minđuše.

I dok o njenom modnom izboru može da se diskutuje, takođe, njena figura je zaista sjajna, na Šeron se sručila lavina negativnih komentara zbog bora i sedih.

Hejteri su je odmah prozvali izboranom bakom, kojima su zasmetale i njene sede.

Profimedia
 

"Izgleda užasno", "Žena je jednostavno stara, neka se pomiri sa tim", "Izgleda kao baka koja se potrudila da se sredi", "Bore i viseća koža na rukama, uh...", "Nije mi jasno zašto kažu da je dobrodržeća, izgleda kao žena svojih godina, a i starije", "Nikada nije izgledala ovako loše", "Bukvalno je ostarila preko noći, šta joj se desilo", "Izgleda umorno i bez života", "Jasno je da se izlagala suncu bez kreme sa faktorom, zato joj je koža ovako izborana", "Dugo je izgledala bolje od žena svojih godina, ali starost ju je konačno stigla", samo su neki od brojnih komentara.

Profimedia
 

Ipak, ono što je evidentno je da Šeron sa svojih 65 izgleda zaista sjajno, a oduvek je posedovala neverovatnu harizmu i seksepil. Takođe, jedna je od retkih koja nije podlegla holivudskom teroru mladosti i odbija da se podvrgne estetskim korekcijama, te je logično da se na njenom licu vide tragovi starenja.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike