Kraljica jeftinog izgleda i žena najbogatijeg čoveka proslavila rođendan u crvenom sa prijateljicama na jahti, komentari je pokopali

21.12.2023

10:31

0

Autor: K. O.

Ona verovatno ne haje mnogo za to, ali ljudi na mrežama nemaju baš lepe reči za Loren Sančez

Kraljica jeftinog izgleda i žena najbogatijeg čoveka proslavila rođendan u crvenom sa prijateljicama na jahti, komentari je pokopali
Loren Sančez i Džef Bezos - Copyright Profimedia

Kada si verenica najbogatijeg čoveka na svetu, onda je lako organizovati spektakularnu žurku. Tako je Loren Sančez koja je verena za Džefa Bezosa 18. decembra obeležila svoj 54. rođendan.

Svoju proslavu upriličila je na Bezosovoj skupocenoj jahti koja je usidrena na egzotičnom ostrvu Sveti Bartolomej na Karibima. Atraktivna crnka rešila je da to bude žurka u crvenom, pa je okupila svoje bliske prijateljice priredivši parti za pamćenje.

Dame su ispoštovale dres kod, pa su sve bile u crvenom, a dominirala je slavljenica čija je haljina odmah na mrežama proglašena za najvulgarniju.

"Preplavljena sam ljubavlju i zahvalnošću što slavim sa ovim neverovatnim ženama koje su tako veliki deo mog života (neke nisu ovde)", napisala je Loren na Instagramu uz niz fotografija na kojima pozira sa ovim damama.

"One nisu samo moje prijateljice, smatram ih porodicom, verujem im i duboko ih volim. Ne zaboravimo i da se sjajno zabavljam sa njima", dodala je.

 

 

Fotografije su pokrenule lavinu komentara na društvenim mrežama pre svega jer je svih sedam žena na njima udato za milijardera.

Loreninu haljinu koja se baš i nije dopala ljudima na mrežama iako joj je, priznaćete, stajala saliveno, potpisuje dizajnerka Nensi Dojake, a cena joj je oko 4.000 dolara.

Haljina ima izrazito dubok dekolte, kao i proreze ispod grudi. No, da sve bude još lascivnije pobrinula se i potpuno prozirna tkanina od koje je haljina napravljena, a zbog koje se lepoj crnki naziru i bradavice.

Buduća gospođa Bezos izdanje je kompletirala zlatnom, ali skupocenom ogrlicom sa priveskom u obliku slova "B" za koji je jasno šta simboliše.

"Pare ne kupuju klasu", "Sramotno je i vulgarno čak i za mladu devojku, a kamoli za nju", "Ova žena uvek izgleda jeftino šta god da obuče", "Pare ne znače i dobar ukus", "Zgodna je, ali stvarno je nepremereno da žena od 54 godine ovako izgleda", , "Ima 54, ovo je poslednja trećina nejnog života i trebalo bi da bude pristojna dama, bez obzira koliko joj para dečko ima", "Pitam se šta će joj se desiti u 60-oj kada plastika u njoj počne da se topi", "Sve pare sveta, a opet joj je jedini cilj da izgleda i ponaša se kao da joj je 20. Čemu plaženje jezika?", "Izvinjavam se, ali ona izgleda prokleto jeftino", samo su neki su od stotina hiljada sličnih komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike