Kejt Midlton ponovo u istom džemperu: Savršeni modni detalj za svaku prazničnu priliku - već viđen, ali nikada dosadan (FOTO)

26.12.2023

11:57

0

Autor: K. B.

Kejt Midlton, čuvena po izuzetnom odabiru odeće i ponovnom nošenju omiljenih komada, još jednom je očarala javnost svojim besprekornim stilom

Kejt Midlton ponovo u istom džemperu: Savršeni modni detalj za svaku prazničnu priliku - već viđen, ali nikada dosadan (FOTO)
Copyright Profimedia

Nedavno je, sa punim samopouzdanjem, obukla crveni džemper koji je već nosila tokom 2021. godine. Ovog puta, odlučila se za potpuno crveni ansambl, pokazujući hrabrost u eksperimentisanju sa bojama i stilovima.

Zapažen crveni džemper potpisuje ekskluzivna marka Miu Miu, a cena mu je, kako se navodi, 1.550 evra. Usklađenost u stilu nije izostala, jer je Kejt uparila džemper sa pantalonama iz kolekcije prestižnog dizajnerskog brenda Roland Mouret. Ovaj gest ne samo da ističe njenu strast prema modi već i naglašava održiv pristup odevanju, gde se komadi nose s ponosom više puta.

 

 

Ponovnim nošenjem ovog džempera, Kejt Midlton iznova potvrđuje svoj autentični stil, kombinujući luksuz s sofisticiranim izgledom. Njen bezvremeni modni pristup ne samo da odiše klasičnom elegancijom već i promoviše održivu modu kao važan aspekt ličnog stila.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike