„Otkopčao je pantalone, prišao..." Šeron Stoun o čoveku koji je pokušao da je napastvuje na početku karijere: Odustao je samo zbog jednog!

09.11.2023

16:50

0

Glumica dan-danas pamti ovu veliku neprijatnost

„Otkopčao je pantalone, prišao..." Šeron Stoun o čoveku koji je pokušao da je napastvuje na početku karijere: Odustao je samo zbog jednog!
Šeron Stoun - Copyright Profimedia

Šeron Stoun ispričala je kao gošća podkasta „Let's talk off camera" kako je nekadašnji menadžer „Sony Pictures-a" pokušao da je napastvuje na početku karijere. Kasnijih osamdesetih, ona se sastala s tim neimenovanim čovekom u kancelariji u kojoj je radio, zara intervjua.

Međutim, on ju je „posadio na sofu i počeo da je obasipa komplimentima". Zatim, polako je počeo da joj prilazi „otkopčavajući pantalone i pokazujući joj čime raspolaže".

- Bila sam veoma mlada i, kao što obično radim kad sam nervozna, počela sam da se smejem, ali u isto vreme i da plačem. Nisam mogla da se zaustavim - otvorila je dušu Šeron, prenose strani mediji.

- Nije znao šta će sa mnom (zbog svega toga) pa se obukao i seo za svoj sto - dodala je, nakon čega je javnost masovno krenula da spekuliše o kome je tačno reč, ne bi li se čitava priča i toliko godina kasnije raščivijala.

Podsetimo, u januaru 2018, kada je bila upitana u jeku pokreta #MeToo da li je ikada bila žrtva s*ksualnog nasilja, glumica je odgovorila rečima:

Šeron Stoun, Profimedia
 

- U poslu sam četiri decenije. Da li možete da zamislite kako mi je bilo? Videla sam i prošla svašta.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike