Ema Stoun u eksplicitnim scenama seksa i ulozi za Oskara: Pogledajte novi trejler za "Jadna stvorenja" (VIDEO)

27.11.2023

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je kontroverzna verzija priče o Frankenštajnu

Ema Stoun u eksplicitnim scenama seksa i ulozi za Oskara: Pogledajte novi trejler za "Jadna stvorenja" (VIDEO)
Copyright Profimedia

Dobitnik Zlatnog lava u Veneciji film „Jadna stvorenja“, reditelja Jorgosa Lantimosa u svetske bioskope stiže 22. decembra. Ema Stoun je u ovom ostvarenju odigrala jednu od najbojih uloga u svojoj dosadašnjoj karijeri, ako ne i najbolju, i mnogi joj s pravom predviđaju Oskara. Ništa manje ubedljivi nisu ni Mark Rufalo i Viljem Defo

Promo/FAF
 

Film je baziran na istoimenom romanu Alasdera Greja i predstavlja novu verziju priče o Frankenštajnu. 

Povratak iz mrtvih

U pitanju je neverovatna priča o fantastičnom napretku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Defo) vraća u život iz mrtvih koristeći dečji mozak. Pod Baksterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom sveta. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

Promo/FAF
 

Eksplicitne scene seksa

Film je u Veneciji ispraćen osmominutnim ovacijama, a gluma Eme Stoun je proglašena neverovatnom. Inače, glumica u ovom filmu ima veoma eskplicitne scene seksa, sa kojima glumica nije imala problem.

- Morali smo da budemo sigurni da Ema ne mora da se stidi svog tela, golotinje, angažovanja u tim scenama i to je odmah shvatila. Čim bih počeo da govorim nešto o seksu, ona bi rekla: "Da, naravno, to je Bela. Uradićemo ono što treba da uradimo." - otkrio je Jorgos Lantimos. 

Upravo je objavljen najnoviji trejler za ovo kontroverzno ostvarenje. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike