Transformišite svoj izgled poput Ane Ivanović: Ove pantalone čarobno "skidaju" kilograme po pristupačnoj ceni

28.11.2023

11:22

0

Autor: K. B.

Ana Ivanović, nekadašnja teniserka, izgradila je prepoznatljiv i sofisticiran modni stil koji služi kao inspiracija mnogim ženama

Transformišite svoj izgled poput Ane Ivanović: Ove pantalone čarobno "skidaju" kilograme po pristupačnoj ceni
Ana Ivanović - Copyright Profimedia

Nedavno je Ana Ivanović podelila fotografiju na društvenim mrežama koja je izazvala oduševljenje njenih dugogodišnjih pratilaca. Ovog puta, odlučila se za pantalone visokog struka koje se šire u nogavicama, stvarajući savršeni vizuelni efekat produžene linije tela. Ovaj model pantalona odlično pristaje svim ženama, naglašavajući figuru i pružajući dodatnu dozu elegancije.

 

 

Nije prvi put da Ana Ivanović bira ovakav stil pantalona. Nedavno je nosila sličan model u crnoj boji, kombinujući ga sa krem košuljom koju je nonšalantno uvukla u pantalone, postižući maksimalni efekat. Celokupni izgled je zaokružila belim modernim patikama i efektnom žutom torbom, koja je dodatno razbila monotoniju i doprinela njenom fantastičnom izgledu.

 

 

Za one koje žele da postignu sličan stil, ove pantalone visokog struka su dostupne u našim prodavnicama po cenama od 3.290 do 5.890 dinara. Stoga, sada svaka žena može doživeti čaroliju Ane Ivanović i istovremeno se osećati udobno i elegantno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike