Sigurno imate u ormaru: Kejt Midlton inspiracija za stil koji većina žena može da nosi

27.11.2023

12:03

0

Autor: K. B.

Na humanitarnom događaju u Londonu, Kejt Midlton se pojavila u elegantnoj, a opuštenoj kombinaciji

Sigurno imate u ormaru: Kejt Midlton inspiracija za stil koji većina žena može da nosi
Copyright Profimedia

Posetila je dobrotvornu organizaciju "Sebbi's Corner" u Barnetu, blizu Londona, koja pruža pomoć porodicama u okolini putem donacija hrane, odeće i igračaka. Za ovu priliku, odabrala je šarmantno, a vrlo jednostavno izdanje sastavljeno od uobičajenih odevnih komada koje većina žena ima u svom ormanu.

Profimedia
 

Kejt je nosila usku crnu rolku, uparenu sa dugom smeđom suknjom zvonastog kroja koja ima faltu sa strane. Suknja je dosezala do sredine listova, a efektan detalj bio je široki kaiš od kroko kože sa velikom zlatnom šnalom. Dodatno je naglasila ženstvenost i gracioznost kombinacije nosivši duboke čizme od antilopa sa potpeticom od 8 cm.

Profimedia
 

Uz to, Kejt je nosila i dugi smeđi kaput na kopčanje te se odlučila za diskretan nakit, poput minđuša brenda "Missoma". Šminku je zadržala u ružičastim tonovima, doprinoseći tako celokupnom suptilnom izgledu. Njeno prisustvo na događaju nije samo ukazalo na njenu modnu osvešćenost, već je istovremeno doprinela i podršci humanitarnom radu organizacije "Sebbi's Corner".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike