Najveće iznenađenje na listi najbolje odevenih parova: Ko je na vrhu, ako to nisu Megan i Hari?

25.10.2023

18:17

0

Autor: K. B.

Na svetskoj modnoj sceni, mnogi prate poznate parove kroz različite modne kombinacije, a nedavno je objavljena lista deset najbolje odevenih poznatih parova

Najveće iznenađenje na listi najbolje odevenih parova: Ko je na vrhu, ako to nisu Megan i Hari?
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Karen Milen, renomirana britanska modna kuća, je sastavila ovu listu na osnovu analize više od pet miliona objava na društvenim mrežama i online pretraga. Na vrhu te liste su se našli Kejt Midlton i princ Vilijam s maksimalnim ocenama od 10/10. Kad pogledate celu listu, primetićete da su nadmašili druge parove koji su često smatrani trendseterima u modi.

Internet je najviše hvalio Kejt Midlton zbog njenih klasičnih haljina, kaputa i odela, dok je princ Vilijam dobio pohvale za svoje ležerne, ali elegantne odevne kombinacije. Interesovanje za njihov stil je bilo čak 94 odsto veće u odnosu na druge poznate parove.

Profimedia
 

Kejt je postala ikona mode zahvaljujući svojoj modnoj klasičnosti i pažljivom izboru trendova. Slično tome, princ Vilijam se ističe svojim naginjanjem ka klasičnom stilu.

Evo cele liste:

  • Kejt Middleton i princ Vilijam: 10/10
  • Hejli i Džastin Biber: 6.1/10
  • Kendal Džener i Bed Bani: 2.5/10
  • Tejlor Svift i Trevis Kelsi: 2.1/10
  • Megan Markl i princ Hari: 1.5/10
  • Tejlor Rasel i Hari Stajls: 1.4/10
  • Điđi Hadid i Kol Benet: 1.1/10 (primetno je da je Điđi Hadid sada u vezi s Bredlijem Kuperom)
  • Kajli Džener i Timoti Šalame: 1.0/10
  • Viktorija Bekam i Dejvid Bekam: 0.8/10
  • Arijana Grande i Itan Slejter: 0.7/10
  • Kejt i Vilijam su očigledno zasenili Megan Markl i princa Harija, kao i Viktoriju i Dejvida Bekama, iako su se na listi pojavili modni velikani kao što su Viktorija Bekam i Điđi Hadid. Ispostavilo se da su Kejt i Vilijam privukli daleko veću pažnju od drugih poznatih parova, sa prosečnom ocenom od 1.9/10 za ostale parove, dok su oni dobili maksimalne ocene.

    Jamie Lorriman/Pool Photo via AP
     

    Kejt Midlton je takođe dominirala i na TikToku, gde je hešteg sa njenim imenom imao 381,4 miliona pregleda, u poređenju s 229 miliona za #Hejli Biber. Na Instagramu, Kejt ima čak 72,600 postova posvećenih njenom stilu, dok je Tejlor Svift imala 43,700. Ova lista je jasno pokazala da Kejt i Vilijam pažljivo planiraju svoje modne izdanke i da su kontinuirano uspešni u tome. Iako se možda neko neće složiti sa svim ocenama na listi, mora se priznati da je princeza od Velsa besprekorna kada je moda u pitanju.

    BONUS VIDEO:

     

     

    Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

    Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

    Možda vas zanima

    Najčitanije Vesti

    Ostale vesti iz rubrike