Zgodna bibliotekarka bujnog poprsja: Sofija Vergara u kožnoj haljini pozvala ljude na čitanje

25.10.2023

10:33

0

Autor: V. I.

Da li postoji osoba koja može da se usprotivi lepoj Sofiji kad kaže: "Knjige u ruke"

Zgodna bibliotekarka bujnog poprsja: Sofija Vergara u kožnoj haljini pozvala ljude na čitanje
Sofija Vergara - Copyright Profimedia

Kao jedna od najsekseplnijih holivudskih glumica, Sofija Vergara (51) definitivno zna kako da začini bilo koju odeću koju nosi. Ali dok seksi providne majičice i šljokice i same po sebi privlače poglede, zgodna glumica je upravo dokazala da čak i naočare mogu biti neverovatno seksi ako su oblika koji pristaje licu.

Ona je, naime, sa svojih 31,6 miliona pratilaca na Instagramu podelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u crnoj kožnoj haljini s korzetom bez bretela, u kojoj joj došlo do izražaja bujno poprsje. Čitavu kombinaciju zaokružila je parom naočara s braon okvirom "Foster Grant" i jednostavnom srebrnom narukvicom.

 

 

"Kupite naočare, darujte naočare!", napisala je uz objavu, koja je zapravo bila promocija njenog partnerstva s brendom "Foster Grant". "Za svaki par koji kupite, donira se par naočara za čitanje ljudima kojima su potrebne širom sveta", dodala je ona.

Moramo priznati da joj lepo stoji knjiško okruženje i stajling seksi bibliotekarke i da razvod od kolege Džoa Manganijelija nije uticao na njenu lepotu, naprotiv.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike