Smelo prkosi godinama: Svi se pitaju kako je moguće da ova žena izgleda tako dobro sa 74 godine

23.10.2023

12:22

0

Autor: K. O.

Poznata dizajnerka je prava inspiracija za sve žene širom sveta

Smelo prkosi godinama: Svi se pitaju kako je moguće da ova žena izgleda tako dobro sa 74 godine
Copyright Profimedia

Starenje nije za nju. Postoje mnoge poznate dame kojima godine ništa ne mogu, te svojim izgledom i modnim izborima pokazuju da ne znaju šta je to prolaznost vremena. Ipak, ona je vanserijski primerak. Pogotovo što je uveliko prevalila 70. godinu.

Ako postoji žena koja nas nakon 70. godine uvek iznova iznenađuje svojim izgledom, ali i besprekornim utegnutim telom, onda je to Vera Wang.

Slavna dizajnerka venčanica Vera Wang ima 74 godine i figuru devojčice, pa se ne ustručava da na javnim događanjima posegne za najupečatljivijim trendovima.

Zapravo, slavna Amerikanka je neko ko prkosno nosi topiće, šortseve ili prozirne komade.

Profimedia
 

Slična je situacija bila i prilikom njenog najnovijeg javnog pojavljivanja, na dobrotvornoj gala večeri DKMS-a. Vera Wang je bez problema obukla jedan od najekstremnijih jesenjih trendova - kratki top, tako minimalistički da gotovo izgleda kao grudnjak.

Ovaj trend Vera Wang ponela je na vrlo elegantan način s prelepim topom ukrašenim velikim 3D cvetom koji je kombinovala s dugom crnom satenskom suknjom i crnim kožnim rukavicama.

Profimedia
 

Rezultat toga bio je elegantan izgled kao da se radi o crnoj haljini, ali s potpuno svežim i trendi prizvukom koji samo ona može da servira na tako upečatljiv način.

Jedno je sigurno - Vera Wang je definitivno inspiracija svim ženama.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike