Tri apsolutna trenda ove jeseni: Dva su strava, a za treći nismo sigurni da li će vam se dopasti

17.10.2023

10:14

0

Autor: K. O.

Pogledajte kako to rade modni znalci

Tri apsolutna trenda ove jeseni: Dva su strava, a za treći nismo sigurni da li će vam se dopasti
Copyright Profimedia

Stigla nam je jesen, a sa njom hladno vreme i slojevito oblačenje. I sada je ono doba godine kada se možete igrati sa garderobom, praviti sjajne kombinacije sa jaknama, kaputima, mantilima uz marame i ešarpe koje će dodatno začiniti modnu priču.

I ova sezona donosi nove trendove. Pa ako vas zanima šta je to u trendu ove jeseni i volite da budete u toku, onda obavezno ponesite nešto od sledećih stvari:

1. Bordo ili crvena torba

Bordo i crvena su boje jeseni kada su torbe u pitanju. Odaberite neki model u ovoj boji i bićete apsolutno u trendu. Ovo je boja koja se savršeno uklapa uz brojne kombinacije, od sive do bež, tako da imate veliku slobodu u kombinovanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

2. Mokasine

Već neko vreme su u trendu. Dok nekima nisu lepe, drugi obožavaju ove udobne modele. Najuticajnija modna blogerka Kjara Feranji, obula je "Gucci" model mokasina i pokazala kako ona uklapa sve ove jesenje trendove.

 

 

3. Bele čarape na crne okfordice

Ovo je dugo bio modni no-no. Međutim, ove sezone slobodno obujte bele čarape na crne mokasine i svima pričajte da ste u trendu. Šalu na stranu, ovaj trend može lepo da se uklopi, a ako vam treba inspiracija pogledajte kako to rade modni znalci poput Kjare.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike