Fanovi oduševljeni izgledom Vere Vang koja prkosi godinama na proslavi svog 73. rođendana

01.07.2022

13:52

0

Autor: D. R.

Modna kreatorka zgleda kao tinejdžerka

Fanovi oduševljeni izgledom Vere Vang koja prkosi godinama na proslavi svog 73. rođendana
Vera Vang - Copyright Vera Vang, Profimedia

Slavna američka dizajnerka, Vera Vang, je 27. juna napunila 73 godine, a u ponedeljak je u velikom stilu proslavila svoj rođendan u Njujorku.

Modna kreatorka se šepurila svojim zategnutim nogama u roze šortsu i štiklama na platform. Na fotografijama koje su objavljene na Instagramu vidi se kako pozira i izgleda kao bomba. 

Oduševljenim fanovim, osim detalja kojima je upotpunila svoje slavlje, najveću pažnju je privukao njen neverovatan mladoliki izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Na fotografijama koje je podelila na internetu, gospođa Vang je obučena u kratki šorts i top, a mnogima su za oko zapale njene vitke noge i ravan stomak koji su izgledali kao da je reč o telu dvadesetogodišnjakinje.

- Proslavljam svoj rođendan uz kolače i karaoke... i moj novi "Rose Prosecco" - napisala je kreatorka na jednoj od objava, dok su se ispod nizali komentari obožavatelja koji su molili da im Vera otkrije tajnu svog savršenog izgleda.

- Svake godine postajete sve mlađi i mlađi, neverovatno - jedan je od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Inače, Verina mladolikost već godinama impresionira javnost, a neki to pripisuju njenim korenima, budući da su Kineskinje poznate po svom upola mlađem izgledu. Vera je nekoliko puta otkrila i neke od svojih saveta za graciozno starenje i održavanje vitke figure. Isklesano telo, kako tvrdi, ima zahvaljujući tome što je godinama bila elitna sportistkinja, ali i zbog jednog alkoholnog pića.

- Takmičila sam se u umetničkom klizanjui plesanju u baletskoj školi... to nekako ostaje s vama - rekla je, pa nastavila - Moram da budem iskrena - san je ključan. Mislim da ne bih postojala da nisam u stanju da spavam... a tu je i votka. Koktel s votkom na kraju dana pomaže da pređem s vrlo intenzivnog radnog rasporeda na nešto intimniju atmosferu.

Osim koktela nakon posla i toga što pazi da se dovoljno odmori, njen "čarobni eliksir" je i njen rad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Vera je već ranije govorila kako nikada nije razmišljala o starenju tokom godina rada u modi, verovatno zato što je, kako je istakla, svakodnevno radila s najlepšim ženama na svetu.

Modna dizajnerka u ovoj industriji radi deceenijama, a karijeru je započela kao urednica u Vogu 1970. godine.

Odatle je prešla u "Ralph Lauren" gde je ostala dve godine, nakon čega je osnovala svoju marku za mlade. Ona je, recimo, kreirala je venčanice slavnih dama među kojima su Sara Mišel Gelar, Ališa Kis, Hilari Daf i Khloi Kardašijan. Kasnije, svoj asortiman upotpunila je i manje svečanim komadima odeće.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike