Boginja u zlatu: Georgina Rodrigez u tri izdanja pokorila Kan - dok ona blista, Kristijano šalje srca da demantuje glasine

26.05.2023

11:14

0

Autor: K. O.

Poznata po svom skupocenom ukusu i ovog puta bila je na nivou zadatka

Boginja u zlatu: Georgina Rodrigez u tri izdanja pokorila Kan - dok ona blista, Kristijano šalje srca da demantuje glasine
Copyright Profimedia

Model i supruga fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez pojavila se juče u Kanu. Svaki korak slavne lepotice je ispraćen, a sva njena izdanja predano dokumentovana.

Najpre je ova crnka raskošnih oblina primećena u hotelu u kom je odsela u ultra kratkoj ljubičastoj haljini koja je otkrila njene noge i zanosnu figuru. 

Čak je i sama Georgina podelila nekoliko fotografija iz hotela, uključujući i terasu sa fenomenalnim pogledom napisavši da se lagano sprema za kanski crveni tepih. Njen suprug Kristijano požurio je da joj ostavi srca u komentarima, čime je stao na put glasinama da su se u raju pojavile ozbiljne nevolje.

 

 

Potom se kao prava boginja u zlatu pojavila na premijeri francuske drame "Last Summer" u pripijenoj zlatnoj haljini koja joj je savršeno pristajala istakavši njene obline. Kako je sama po sebi haljina dovoljno efektna, Georgina je samo stavila minđuše. Naravno, ne bilo koje u pitanju su "Chopard" komadi nakita.

Profimedia
 

I to nije bio kraj njenog glamura za to veče. Zgodna Argentinka pojavila se i na AmfAR humanitarnoj gala večeri kada je sve zadivila u crnoj svetlucavoj toaleti. Oko vrata imala je ogroman dragi kamen koji je celom izgledu dao još luksuzniju notu.

Inače, obe haljine koje je nosila Georgina potpisuje Ali Karoui, dizajner iz Tunisa sa sedištem u Dubaiju koji je za nju radio i 2019. godine.

Profimedia
 

Otkako je u jednoj "Gucci" radnji upoznala svog slavnog supruga Georgina je i sama postala senzacija na mrežama. A poznata je po tome što obožava luksuzne i skupocene stvari čemu često svedoče njeni pratioci na mrežama, ali i ceo svet. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike