Zamolio je Ronalda za selfi, a onda uz fotku napisao nešto neoprostivo! Portugalac će mu ovo sigurno zapamtiti!

13.08.2023

06:46

0

Autor: G. F.

Mladi Iračanin Ahmed Zero iskoristio je susret sa slavnim asom

Zamolio je Ronalda za selfi, a onda uz fotku napisao nešto neoprostivo! Portugalac će mu ovo sigurno zapamtiti!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Otkako je Kristijano Ronaldo napustio evropski fudbal i prešao u Saudijsku Arabiju pomalo se izgubila večita rasprava na temu najboljeg fudbalera sveta.

Prethodnih godina (dugi niz) koplja su se lomila između Portugalca i Lionela Mesija, ali nekako se o tome sve manje priča. Posebno sada kada je i Mesi Evropu zamenio Amerikom.

Ipak, sigurno je da njih dvojica i dalje u glavi imaju tu "bitku za prestiž", pa je zbog toga potez mladog anonimnog igrača iz Iraka izazvao veliku buru na društvenim mrežama.

Ahmed Zero (20), koji je napravio fotografije za uspomenu i sa Sadio Maneom i Karimom Benzemom, zamolio je Kristijana posle utakmice njegovog Al Šorta i Ronaldovog Al Nasrija, za uspomenu.

Portugalac je pristao i sve je bilo u redu dok Zero nije objavio tu fotografiju na Instagramu i to uz veoma provokativan komentar. Da ne kažemo ponižavajući.

 

 

- Sa drugim najboljim fudbalerom u istoriji - napisao je Zero uz sliku sa Ronaldom.

Većina je ovo shvatila kao prozivku na račun Portugalca, ali ima i onih koji smatraju da je momak hteo da kaže da je Ronaldo najbolji posle Pelea ili Maradone, odnosno da ga nije uporedio sa Mesijem.

Šta je istina moći ćemo da saznamo samo ako mladi igrač odluči da progovori. U međuvremenu, prilično je sigurno da mu Ronaldo neće lako zaboraviti to što je napisao.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike