Očaravajuća Žizel: Supermodel u petoj deceniji dominira na naslovnici Voga

09.08.2023

14:46

0

Autor: K. B.

Na naslovnici "Vogue" magazina, Žizel Bundšen je zablistala u sklopu fotošutinga koji oduzima dah

Očaravajuća Žizel: Supermodel u petoj deceniji dominira na naslovnici Voga
Žizel - Copyright Profimedia

Nove slike supermodela još jednom otkrivaju njenu savršenost u ovoj profesiji. Kroz raznovrsne stajlinge, Žizel se predstavlja u svom punom sjaju, ističući njenu neprikosnovenu dominaciju pred kamerama.

Odabir slike za naslovnicu ovog uglednog magazina svakako je predstavljao izazov, ali ona na kojoj Žizel direktno gleda u kameru dok pozira u besprekornoj crnoj haljini je ona koja je osvojila.

Profimedia
 

Cela kompozicija naslovnice "Vogue" igra se geometrijskim oblicima. Haljina sa ravnim dekolteom, poput obrnutog trapeza, stvara prvi utisak. Korišćenjem fotografskih trikova, Žizel je napravila "trougao" svojom rukom postavljenom iza glave, dodajući novu dimenziju slici. Naglasak se nalazi na njenom licu, koje ističe pravilne i izražene crtice. Snažan pogled njenih plavih očiju dodaje dodatni element koji privlači poglede i pažnju.

Fotografija koja prati ovu "pobedničku" predstavlja bliski portret, sa fokusom na njenom nežnom i dugom vratu.

Profimedia
 

Još jedan upečatljiv stajling kombinuje usku, kratku suknju sa dubokim prorezom napred i velikim muškim sakoom. Uz izražajan dekolte i ikonične "Rejban" naočare, ovaj stajling spaja muški i ženski modni svet. Drugačiji pristup primećujemo na slici gde nosi bundu sa intrigantnim šarama. Uz leopard print na štiklama, ostatkom autfita je sveden kako bi poudarili šare i njeno lice.

Žizel je bez sumnje model sa kojim stilisti i fotografi mogu da izraze umetnost i eksperimentišu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike