Anđeo je ponovo među anđelima: Adrijana Lima nakon pet godina ponovo obnavlja saradnju sa poznatim brendom donjeg veša

06.04.2023

12:07

0

Autor: Z.A.S.

Na radost mnogih, Limu ćemo ponovo gledati u izazovnom vešu

Anđeo je ponovo među anđelima: Adrijana Lima nakon pet godina ponovo obnavlja saradnju sa poznatim brendom donjeg veša
Adriana Lima na reviji "Victoria's Secreta" - Copyright Profimedia

Adrijana Lima, poznata manekenka, važi za jednu od najlepših žena sveta, a osim po šetanju pistom i svojoj neospornoj lepoti, poznata je i po braku sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem, od koga se razvela pre sedam godina.

Sada, nakon pauze koju je napravila još 2018. godine, slavna manekenka ponovo ostvaruje saradnju sa poznatim brendom donjeg veša "Victoria's Secret", a vest o tome oduševila je njene obožavaoce.

Lima je skoro dve decenije bila model ovog brenda, a onda je 2018. godine odlučila da skine krila, što je zaštitni znak "Victoria's Secreta".

- Ponovo smo ujedinjeni i osećaj je tako dobar - poručili su iz "Victoria‘s Secreta" i najavili su da planiraju još niz zajedničkih projekata sa Adrijanom.

- Biti zaštitno lice ove kultne kampanje i mirisa toliko je posebno jer prekrasno nadopunjuje ženski sjaj, što je simbol nadahnjujuće misije "Victoria‘s Secreta" da slavi svaku ženu. Bilo je neverovatno ponovo biti na snimanju sa svima i bilo nam je najbolje oživeti ovu poruku kroz ovaj bezvremenski miris - rekla je Lima u izjavi za medije, te je istakla kako je vrlo uzbuđena što će ponovo raditi sa famoznim brendom.

Profimedia
 

Fanovi su oduševljeni ovom obnovljenom saradnjom, a u komentarima na društvenim mrežama sugerišu vodećim ljudima ovog poznatog brenda da isto urade i sa ostalim omiljenim anđelima poput Hajdi Klum, Žizel Bundšen, Karoline Kurkove, Tajre Benks i Kendis Svanpul.

Inače, "Victoria's Secret" je prošao kroz veliku krizu, ponajviše zbog kritika zbog nedostatka rasne i telesne raznolikosti među modelima, ali i zbog neprimerenog ponašanja šefova i seksualnog napastvovanja.

Profimedia
 

Adrijana Lima sama se odlučila na prekid manekenske karijere, pa tako i odlazak iz anđeoskog jata, jer je želela da se posvetiti porodici. Jedna od najlepših žena sveta ima troje dece. Ćerke Valentinu i Sijenu, dobila je u braku sa Markom Jarićem.

Na brak sa njim je stavila tačku 2014. godine. Prošle godine, Lima je dobila treće dete, sina Kajna, s dečkom Andreom Lemersom, uspešnim holivudskim producentom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike