Vrela crvena: Najseksepilniji kupaći kostimi ove sezone (FOTO)

07.08.2023

13:13

0

Autor: K. B.

Leto je u punom jeku, a to znači samo jedno - vreme je da izbacite svoje omiljene kupaće kostime

Vrela crvena: Najseksepilniji kupaći kostimi ove sezone (FOTO)
Crveni kupaći - Copyright Profimedia

Međutim, nema boljeg načina da dobijete inspiraciju za svoj savršeni izgled na plaži nego da gledate poznate zvezde kako pokazuju svoje modne kombinacije u vrućim jednodelnim i dvodelnim kupaćim kostimima. Ove godine, crvena boja je u centru pažnje, donoseći dozu strasti i samopouzdanja na svaku plažu.

Profimedia
 

Prva zvezda koja je zablistala u crvenom kupaćem kostimu je niko drugi do Kim Kardašijan. Poznata po svom neodoljivom stilu, Kim je pokazala kako se nosi vatreno crveno. Njen jednodelni kupaći kostim savršeno je istakao njene obline, a ukrašeni detalji dali su mu dašak luksuza. Iako je jednostavno crvene boje, Kim je dokazala da je ovaj kupaći kostim veoma seksi i moderno rešenje za svaku priliku na plaži.

Profimedia
 

Emili Ratajkovski, još jedna modna ikona, osvojila je srca mnogih u svom crvenom dvodelnom kostimu. Sa svojim atletskim telom i samopouzdanjem koje je zračilo, Emili je pokazala kako se nosi minimalistički stil. Njen dvodelni kupaći kostim sa tankim naramenicama i gaćicama visokog struka istakao je njene savršeno oblikovane trbušnjake. Ovaj kupaći kostim je bez sumnje hit ovog leta, a u galeriji pogledajte ostale dame kako su ga iznele:

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike