Kim Kardašijan preko dana u odelu nalik na kesu, a uveče u finoj toaleti uz najlepši holivudski par, najseksepilniju ženu sveta i Miju Farou

27.04.2023

11:27

0

Autor: Z. A.

Buduća pravnica Kim uvek krade pažnju

Kim Kardašijan preko dana u odelu nalik na kesu, a uveče u finoj toaleti uz najlepši holivudski par, najseksepilniju ženu sveta i Miju Farou
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Sinoć je u Njujorku održan događaj Time 100 Gala, a prisustvovale su mu glumica Salma Hajek, manekenka Ešli Grejem, glumac Ostin Batler i manekenka Kaja Gerber, ali i poslovna žena Kim Kardašijan, koja je na događaj došla u nečemu što je mnoge podsetilo na kesu.

Pojavila se i Mia Farou, koju baš dugo nismo videli.

Kim ukrade pažnju gde god da se pojavi - nekad dobrim izborom, a nekad i neverovatnim promašajem. A to je uradila i juče uoči događaja Time 100 u Njujorku.

TV zvezda pojavila se na svečanosti čuvenog magazina u providnom odelu - kombinaciji širokih pantalona i košulje-blejzera od istog materijala, s postavom od džepova i vešom koji se vide.

Profimedia
Kim Kardašijan

Kim je i ranije nosila slične modele pantalona, a sinoćnjim stajlingom pokazala je šta zaista znači nositi upadljivu odeću. Komentari će sigurno biti najrazličitiji, jedne će oduševiti, a druge šokirati, krajnje negativno.

Profimedia
Kim Kardašijan

Kim je imala i besprekornu šminku i prelepu frizuru, i rado se fotografisala s fanovima.

Na sinoćnjem događaju rekla je da bi napustila karijeru rijaliti zvezde kako bi postala advokat s punim radnim vremenom, jer, inače, pohađa studije prava.

Profimedia
Kim Kardašijan

Ostin Batler i Kaja Gerber bili su modno usklađeni, a Salma Hajek smerna, bez dekoltea. Pogledajte kako su izgledale zvanice na njujorškom događaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike