Megan Markl u izdanju koje laska njenoj figuri, ali ne i stilu: Kažu da je ovo stilski sunovrat (FOTO)

24.10.2022

15:19

0

Autor: Z. A.

Ili malo blaže - stilska propast

Megan Markl u izdanju koje laska njenoj figuri, ali ne i stilu: Kažu da je ovo stilski sunovrat (FOTO)
Megan Markl - Copyright Profimedia

Megan Markl nedavno je podigla veliku medijsku prašinu intervjuom za posebno izdanje magazina Variety, u kojem je otkrila brojne nepoznate stvari iz svog porodičnog života.

Megan najčešće viđamo besprekorno doteranu u elegantnim stajlinzima, ali ovoga puta odlučila se za nešto sasvim drugačije.

Nakon što je sve zapanjila u elegantnim kreacijama renomiranih modnih kuća poput Caroline Herrere, Jasona Wua i Galvana za Varietyjev fotosession, Megan je pokazala ležernije izdanje.

Bez sumnje je zvezda tog foto-sešna bila neverovatna haljina s potpisom Caroline Herrere, poznate dizajnerke venecuelskih korena. Reč je o impozantnoj i zavodljivoj dvobojnoj haljini u plavim tonovima i sa asimetričnim dekolteom, uz koju su se savršeno uklopile elegantne srebrne sandale Amine Muaddi.

Ali i casual looku, u kojem se uputila u šoping i na ručak s prijateljicom, teško je pronaći zamerku.

Kežual izdanje istaklo je njenu vitku figuru.

Lepa 41-godišnjakinja odlučila se za trendi kombinezon bez naramenica u jednoj od njenih omiljenih nijansi, tamnozelenoj, a ovaj komad, koji možda i nije baš najlaskaviji jer dodaje volumen na bokovima, potpisuje brend Malia Mills.

Kao i obično, ovu je modnu kombinaciju zaokružila skupocenim komadima, a look je nadogradila velikim sunčanim naočarima i elegantnim nakitom.

Profimedia
 

Kombinezon, model Montecito, na najbolji način utelovljuje ležeran kalifornijski modni stil, a Megan ga je upotpunila velikim šeširom (Cuyane), udobnim puloverom Ralpha Laurena prebačenim preko ramena, ravnim sandalama s kaišićima Emme Parsons i torbom Chloe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike