Serija u kojoj se proslavila Megan Markl ponovo hit na Netfliksu: Ovo niko nije očekivao (FOTO/VIDEO)

29.07.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Otkriveni razlozi nove popularnosti drame koja se završila pre četiri godine

Serija u kojoj se proslavila Megan Markl ponovo hit na Netfliksu: Ovo niko nije očekivao (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Pravna drama "Suits", u kojoj se proslavila Megan Markl, ponovo je hit na Netfliksu, četiri godine nakon završetka serije.

Serija je na striming servis dodata 23. juna i privukla je rekordan broj gledalaca. Do 2. jula serija je imala 3.14 milijardi minuta gledanja, kako navodi Hollywood Reporter, i preuzela je prvo mesto od serije "Manifest", koja je imala 2.49 milijardi minuta gledanja.

Profimedia
 

Pre nego što se povukla iz glume 2018. godine, kako bi se udala za princa Harija, Megan je svetsku slavu stekla ovom serijom u kojoj je igrala pomoćnu pravnicu Rejčel Zejn sedam sezona, od 2011. do sredine 2018. godine. Serija, koja je završila godinu dana kasnije, pratila je živote advokata koji su radili zajedno u Njujorku.

Razlog nove popularnosti

Ipak, koji je razlog tolike "nove" popularnosti serije koja se završila pre četiri godine?

Slično kao i "The Office", koja je takođe bila na vrhu gledanosti godinama nakon završetka, čini se da i "Suits" zadovoljava želju gledalaca za poznatošću.

Profimedia
 

Jedan od razloga popularnosti serije sa Megan Markl bi mogla da bude i čuvena "Succession", s obzirom na to da se obe serije odvijaju u ubrzanom korporativnom svetu punom dobro obučenih likova čiji se životi komplikuju u otmenim kancelarijama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike