Holivudska barbika Margo Robi otkriva svoju tajnu nege kože lica: 10 sati sna i trikovi zlata vredni

04.08.2023

13:16

0

Autor: K. B.

Lepa glumica Margo Robi ima neverovatan ten i izuzetno blistavu kožu, zahvaljujući nekoliko ključnih koraka koje sledi u svojoj rutini nege kože

Holivudska barbika Margo Robi otkriva svoju tajnu nege kože lica: 10 sati sna i trikovi zlata vredni
Margo Robi u filmu "Barbi" - Copyright Profimedia

Iako naglašava da nema "prečice" za zdravu kožu, Margo Robi, koja je ovog leta u centru pažnje zbog filma "Barbi", podelila je nekoliko jednostavnih kozmetičkih proizvoda koje možete primenjivati kod kuće i poboljšati lepotu svog lica.

Jedan od ključnih koraka u njenoj rutini je čišćenje lica dva puta dnevno. Margo svakodnevno čisti lice ujutro i uveče kako bi održala kožu svežom i čistom. Ako nemate vremena za dvostruko čišćenje, ciljajte na večernje čišćenje, jer se tokom dana koža može nakupiti prljavštinom i nečistoćama koje mogu začepiti pore i uzrokovati nepravilnosti. Pre spavanja uklonite te naslage kako biste omogućili drugim proizvodima za negu da se pravilno apsorbuju.

Profimedia
 

Piling je još jedan važan korak u Margo Robi rutini nege kože, posebno kada putuje. Koristi pilinzi obogaćeni salicilnim i glikolnim kiselinama i aloja verom, jer su joj omiljeni. Alfa i beta-hidroksi kiseline (AHA + BHA) su moćni sastojci koji efikasno rešavaju akne, začepljene pore i nepravilnosti pigmentacije.

Margo takođe ističe važnost kreme za oči. Nakon tuširanja, nanosi svoju omiljenu kremu za oči kako bi ublažila tamne krugove i nadutost lica, kao i sprečila pojavu bora oko očiju. Hidratacija je ključna za njen glatki i zategnuti ten, pa nikada ne propušta hidratantnu kremu u svojoj svakodnevnoj rutini. Dvaput dnevno nanosi hidratantnu kremu kako bi smanjila suvoću i poboljšala sjaj kože.

Profimedia
 

S obzirom na osetljivu kožu koja ne reaguje dobro na serume, ona koristi hidratantni sprej, koji nanosi na lice više puta tokom dana. Ovaj sprej pruža dodatnu hidrataciju i osveženje koži. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike