Od konobarice do holivudske zvezde: Neispričana priča o najlepšoj glumici na svetu

15.07.2023

18:50

0

Autor: K. B.

Put Margo Robi do uspeha u Holivudu nije bio lak - kroz rad, talenat i hrabrost, uspela je da prebrodi izazove i postane jedna od najcenjenijih glumica današnjice

Od konobarice do holivudske zvezde: Neispričana priča o najlepšoj glumici na svetu
Copyright Profimedia

Margo Robi je jedna od najzaposlenijih i najbolje plaćenih glumica u Holivudu poslednjih godina. Sa svojim raznolikim ulogama i izuzetnom talentu, osvojila je srca publike širom sveta. Međutim, malo ko zna o teškom putu koji je prešla kako bi stigla do slavnog statusa.

Od konobarice do holivudske ikone: Snovi i rad

Margo je rođena 2. jula 1990. u Dalbiju, Australija. Već sa 16 godina, pomažući svojoj porodici, radila je honorarno kao konobarica, pravila sendviče u Subwayu i čistila kuće. Ali, njena strast prema glumi nije jenjavala. Upisala je dramsku umetnost na koledžu Somerset, a zatim se preselila u Melburn kako bi se više posvetila glumi. Počela je sa reklamama i malim nezavisnim filmovima, da bi se zatim prijavila na audiciju za popularnu australijsku seriju "Susedi".

Margo Robi Profimedia
 

Od iznenađenja do uspeha: Prva uloga i pohod na Holivud

Margo se nije nadala da će dobiti ulogu u "Susedima", ali je iznenada dobila priliku da glumi Donu Fridman, lik koji je postao veoma popularan među australijskom publikom. Nakon tri godine u seriji, odlučila je da napusti domovinu i započne karijeru u Holivudu. Ubrzo je dobila ulogu u seriji "Pan Am", koja joj je otvorila vrata ka filmskom svetu i privukla pažnju holivudskih producenata.

Od uspona do zvezde: Ispred kamera i van njih

Brzo osvojila srca publike i kritičara širom sveta. Glumila je u filmovima poput "Vuka s Wall Streeta" i "Pravog trenutka", pokazujući svoj izuzetan talenat i širok raspon sposobnosti. Uspeh joj nije udario u glavu, već je ostala posvećena svojoj struci. Osim glumačke karijere, Margo je producirala filmove, uključujući "Ja, Tonya", za koji je bila nominovana za Oskara. Paralelno sa uspehom na filmu, Margo je pronašla ljubav i stabilnost u braku sa Tomom Akerlijem.

Profimedia
 

Dalji planovi i nova ostvarenja

Danas, Margo Robi i Tom Akerli su uspešni producenti kroz svoju kuću LuckyChap Entertainment. Nastavljaju raditi na ambicioznim projektima, uključujući nastavak "Birds of Prey" i druge uzbudljive filmove. Margo i dalje nastavlja iznenađivati publiku svojim izvanrednim glumačkim izvedbama, a svaki projekat donosi joj nove izazove i priznanja. Ona je dokaz da se sa strašću, radom i istrajnošću snovi mogu ostvariti.

Njena priča je inspiracija za sve koji sanjaju o ostvarenju svojih ciljeva, bez obzira na teškoće koje im se nađu na putu. Ona je zasluženo stekla status holivudske ikone i nastavlja očaravati publiku svojim izuzetnim glumačkim dostignućima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike