Film "Barbi" je za samo deset dana ostvario brutalnu zaradu: I tu nije kraj (VIDEO)

31.07.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Interesovanje za ovo ostvarenje širom sveta ne jenjava

Film "Barbi" je za samo deset dana ostvario brutalnu zaradu: I tu nije kraj (VIDEO)
Margo Robi u filmu "Barbi" - Copyright Profimedia

Za samo deset dana nakon svetske premijere film "Barbi" je zaradio neverovatnih 775 miliona dolara. Samo u Americi i Kanadi film je inkasirao 350 miliona, a očekuje se da će zarada i dalje rasti.

Profimedia
 

Najuspešniji film u karijeri Margo Robi

"Barbi" je postao najuspešniji film koji je Margo Robi snimila u dosadašnjoj karijeri. Premašio je zaradu filma "Suicide Squad" koji je 2016. godine zaradio 746 miliona dolara.

Na sajtu IMDb film je ocenilo 150 hiljada ljudi i dobio je ne baš sjajnu ocenu 7.5, ali uprkos tome u bioskopima širom sveta ne smanjuje se interesovanje za ovo ostvarenje.

Profimedia
 

Za sada bez nastavka

Rediteljka Greta Gervig je otkrila da trenutno nema u planu snimanje nastavka. U razgovoru za The New York Times iznela je svoje mišljenje o ovom filmu i o tome da li "Barbi" može da bude početak kinematografske franšize.

- Osećam se tako na kraju svakog filma, kao da više nikada neću imati drugu ideju i sve što sam ikada želela da učinim, uspela sam. Ne bih htela da uništim nečiji san, ali za mene je u ovom trenutku mogućnost nastavka filma ravna nuli - istakla je Gervig.

Profimedia
 

Uprkos tome, kompanija Matel je sa ovim ostvarenjem na velika vrata ušla u svet kinematografije i najavljuje još 14 filmova o popularnim lutkama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike