Eksplozivna saradnja: Karmen Elektra pokazala nestašne grudi u provokativnoj kampanji za Kim Kardašijan (FOTO/VIDEO)

10.07.2023

10:16

0

Autor: K. B.

Glumice Dženi Mekarti (50) i Karmen Elektra (51) su nedavno sarađivale na zajedničkoj kampanji za kompaniju koja pripada Kim Kardašijan

Eksplozivna saradnja: Karmen Elektra pokazala nestašne grudi u provokativnoj kampanji za Kim Kardašijan (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Ove dve ikone devedesetih, koje i danas izgledaju izvanredno, su oduzele dah svima koji su videli fotografije i video snimke. U kampanji su se pojavile u minijaturnim bikinijima - jedan u crnoj, a drugi u boji kože. Snimljen je prizor u kojem zajedno peru automobil, dok im voda lagano klizi niz tela.

 

 

Dženi Mekarti je poznata po svojoj ulozi u seriji "Dva i po muškarca" i filmovima poput "Džon Taker mora da umre", "Vrisak" i "Mrak filma". Karmen Elektra je takođe poznata javnosti po ulozi u filmu "Mrak film" i popularnoj seriji "Spasilačka služba".

 -  Veoma sam uzbuđena zbog najnovije kampanje. Energija na setu je bila neverovatna, posebno sa  sa Karmen koja izgleda fantastično! Činilo se kao da smo se vratili u devedesete. Tolike godine su prošle a  još uvek se zabavljamo - rekla je Makarti u saopštenju za medije.

 

 

U okviru kampanje je objavljen video snimak koji prikazuje ove ikone devedesetih kako poziraju u zategnutim i atraktivnim izdanjima dok cede sunđere po svojim telima, perući automobile.

 - Ponovno okupljanje sa Dženi za ovu kampanju je kao san. Ne samo da još uvek izgleda neverovatno, već je unela najbolju energiju na set - rekla je Karmen Elektra 

 

 

Ona je još dodala:

- Tako sam srećna što možemo zajedno da proživimo ovaj legendarni trenutak! 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike