Tokom posete Belgiji holandska kraljica Maksima imala je sjajne modne kombinacije, a večernja toaleta najviše iznenađuje

23.06.2023

11:38

0

Autor: K. O.

U zlatnoj haljini na jedno rame ukrala je svu pažnju

Tokom posete Belgiji holandska kraljica Maksima imala je sjajne modne kombinacije, a večernja toaleta najviše iznenađuje
Copyright Profimedia

Stil holandske kraljice Maksime najpre se može opisati kao zanimljiv i nepredvidiv. Što je ona još jednom potvrdila tokom zvanične posete Belgiji sa suprugom holandskim kraljem Vilijemom-Aleksandrom.

Na glamuroznu državničku večeru njih dvoje su stigli u velikom stilu. Dočekali su ih domaćini u Briselu, belgijski kralj Filip i njegova žena Matilda, čija je elegancija takođe bila na nivou. Tako je belgijska kraljica Matilda obukla toaletu u svetlobež boji sa romantičnim cvetićima u donjem delu.

Ipak, Maksima je bila zvezda večeri u svojoj zlatnoj haljinu, u kojoj bismo komotno mogli da zamislimo Kejt Midlton.

Profimedia
 

Iako voli jarke boje ovog puta se kraljica opredelila za veoma upečatljivu toaletu koja je zahvaljujući zlatnožutoj boji odmah privukla pažnju.

Reč je o kreaciji od lepršavog šifona na jedno rame koju u struku krasi dugačak, tanki pojas od zlatnih šljokica. Sa bretele ove haljine, takođe, pada parče tkanine, spuštajući se sve do poda, što je veoma zanimljiv detalj.

Profimedia
 

A da sve bude u tom maniru, Maksima je svoju modnu priču zaokružila zlatnim sandalama sa visokom potpeticom, te minijaturnom clutch torbicom u boji starog zlata. Naravno, tu se našao i skupoceni nakit iz kraljevske riznice. Kraljica je ponela prelepu dijamantsku ogrlicu sa priveskom od upadljivog žutog dragog kamena citrina, te odgovarajuću ogrlicu.

Profimedia
 

Inače, tokom višednevne posete obe kraljice su promenile brojne autfite, a neke od njih pogledajte u našoj galeriji:

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike