Kao utvara: Supruga Kanjea Vesta u bizarnoj odevnoj kombinaciji koja liči na abažur - stručnjaci dali svoj sud

05.06.2023

16:23

0

Autor: K. O.

Pravo je pitanje šta ovaj čovek napravi od svojih žena

Kao utvara: Supruga Kanjea Vesta u bizarnoj odevnoj kombinaciji koja liči na abažur - stručnjaci dali svoj sud
Copyright Profimedia

Od Kanjea Vesta smo navikli na razne ludorije, a sada mu se u privlačenju pažnje javnosti pridružila i nova supruga Bjanka Ćensori.

Jedno od njenih poslednjih pojavljivanja bukvalno je nadmašilo sva prethodna..

Bračni par Kanje (46) i Bjanka (28) fotografisani su dok su dolazili u jednu crkvu u Los Anđelesu, a ono čime su privukli sve poglede su njihovi bizarni autfiti.

Dok je on nosio crnu majicu kratkih rukava s naramenicama i nemačkim natpisom "policija" na leđima, helanke i čarape, Bjankina kombinacija je bukvalno šokirala sve. Mnogi su se pitali šta bi to tačno trebalo da bude, a pojedini su njen autfit uporedili sa džinovskim prezervativom. Naime, celo njeno telo bilo je prekriveno poluprozirnom crnom tkaninom, s predimenzioniranim detaljem oko vrata, dok je na nogama imala čizme s visokim potpeticama.

Ostavila je utisak kao da se u tome što je obukla čak i ne oseća najprijatnije, dok joj je suprug u jednom trenutku popravljao i nameštao detalj oko vrata.

Ono što je zanimljivo, a mnoge je podsetilo i na Kim iz perioda sa njim je činjenica da Bjanka sada izgleda potpuno drugačije od onoga kako je izgledala pre veze s njim. Naravno, svi u tome vide Kanjeov uticaj.

Budući da je ona dospela na naslovnice i na društvenim se mrežama vode rasprave o njenom izgledu, teško je osporiti činjenicu da izgleda prilično drugačije otkako se udala za njega.

Profimedia
 

Dok su joj ranije dugi smeđi uvojci bili zaštitni znak, kao i jaka šminka i guste obrve, uz drugačije odevne kombinacije, Bjanka sada ima kratku frizuru koja je izbeljena i u platinasto plavoj nijansi, s izbeljenim obrvama. Takođe, nosi značajno drugačiju odeću i čini se da ima manje šminke.

Viša terapeutkinja i stručnjakinja za odnose, Seli Bejker, iz Working On The Body prokomentarisala je za Mirror Bjankin novi izgled i koji je pravi razlog takve promene.

“Ulazak u brak, rađanje deteta ili razvod, sve to može da dovede do želje za preispitivanjem sopstvenog izgleda. Kao supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori izložena je pritisku velike pažnje međunarodnih medija i moguće je da koristi svoj novi izgled kao način da uspostavi svoju individualnost", objasnila je.

Seli je takođe zaključila da bi Bjankin novi izgled mogao da bude njen pokušaj da povrati osećaj kontrole i da se oseća osnaženo pred ogromnim životnim promenama, pri čemu želi da ima novi imidž.

Profimedia
 

"Kanje Vest je poznat po svom odvažnom i jedinstvenom uticaju na dizajn i moguće je da ona takođe koristi svoj izgled kako bi se kreativno izrazila ili kako bi pokazala da ima uticaj na nju. Vest je prethodno uticao na ključne žene u svom životu, uključujući i promene imidža koje je podsticao kod svoje bivše supruge, Kim Kardašijan", pojasnila je Seli, a prenosi Dnevnik.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike