Naučna studija otkriva: Ova glumica i model ima najsavršenije telo na svetu, evo i zašto

31.05.2023

11:58

1

Autor: K. B.

Već decenijama osvaja srca publike svojom prirodnom lepotom i šarmom, a iznenadićete se kad čujete da nosi veličinu 44

Naučna studija otkriva: Ova glumica i model ima najsavršenije telo na svetu, evo i zašto
Keli Bruk - Copyright Profimedia

Keli Bruk, poznata engleska glumica, model i voditeljka, osvojila je svet svojom prirodnom lepotom i šarmom. Njeno ime postalo je sinonim za uspeh u manekenstvu kako u Velikoj Britaniji, tako i u Americi, gde je ostvarila značajne uspehe. Osim svoje impresivne karijere, Keli je bila i gost u nekoliko popularnih televizijskih emisija.

 

 

Jedna studija, sprovedena 2016. godine, detaljno je analizirala Kelinu visinu, težinu, dužinu kose i oblik lica. Rezultati ove studije iznenadili su i oduševili istraživače. Oni su zaključili da je Keli potpuno prirodna i naučno savršena. Visoka je 168 centimetara, a njeni telesni proporciji (99-63-91) su, prema stručnjacima, bili najbliži idealu lepote. Poseban plus koji je istaknut u ovoj studiji bio je činjenica da se Keli nije podvrgavala estetskim operacijama, što je dodatno isticalo njen prirodan izgled.

 

 

Danas, u svojoj 43. godini, Keli je otkrila da se nikada nije bolje osećala u svojoj koži. Njen samopouzdanje i prirodna lepota inspiracija su mnogima, dok njen uspeh u industriji zabave ostaje neizbrisiv. Keli Bruk je primer kako istinska lepota dolazi iznutra i da prihvatanje sebe i svoje autentičnosti može doneti neizmernu sreću.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike