Eva Longorija u tri dana ponela dve prozirne haljine, a izgleda bolje nego ikada (FOTO)

27.05.2023

12:04

0

Autor: Z. A.

Da li je u moru providnih haljina ovo najelegantija?

Eva Longorija u tri dana ponela dve prozirne haljine, a izgleda bolje nego ikada (FOTO)
Eva Longorija - Copyright Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Glumica Eva Longorija blista na 76. Kanskom festivalu, izgleda bolje nego ikad i ne pravi stilske greške. Čak i kad obuče providne haljine, i to dve večeri zaredom.

Preksinoć je blistala u crnoj haljini, a sinoć u bež toaleti koja se ističe elegantnim svetlucavim šljokicama.

Zanosna glumica je prethodne večeri na amfAR humanitarnoj gala večeri takođe izazvala pravu senzaciju. Odvažila se na prozirnu haljinu koja je u punom sjaju istakla njenu besprekornu figuru.

Prethodno je „Chopard“ gala večeri odabrala je srebrnu, svetlucavu haljinu „Tony Warda“, a dan kasnije, povodom humanitarne gala večeri, Eva Longoria posegla je za ultimativnim modnim komadom i zablistala u crnoj haljini.

Elegantnija nego ikada, Eva je odabrala crnu haljinu visokog okovratnika, neprozirnim gornjim delom te izvezenim svetlucavim detaljima. Silueta je igrom prozirnosti suptilno otkrivala ruke i noge, a haljina, istovremeno vrlo šik i seksi, predstavljala je novi besprekoran izgled Eve Longorije u Kanu.

Detalj šljokica ovu bež prozirnu „Elie Saab Couture“ haljinu pretvaraju u čistu eleganciju, a zanosna glumica nosila ju je poput prave glumačke dive na premijeri filma „The Old Oak“.

Nema sumnje, prozirne haljine su vrlo zavodljive, ali i rezervisane za modno neustrašive žene. Čini se kako Evi hrabrosti, kada su modni izbori u pitanju, ne nedostaje, a rezultat je i više nego fantastičan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike