Lepa, a bez osmeha: Tina Kunaki prvi put od razvoda na crvenom tepihu i to u neverovatnom izdanju

24.05.2023

11:47

0

Autor: K. O.

Lepa i elegantna, a tužna

Lepa, a bez osmeha: Tina Kunaki prvi put od razvoda na crvenom tepihu i to u neverovatnom izdanju
Copyright Profimedia

Poznata manekenka i bivša surpuga Vensana Kasela (56) pojavila se na crvenom tepihu u Kanu. Obično je na ovakve događaje Tina Kunaki (26) dolazila pod ruku sa Vensanom, a sada je sama koračala Kroazetom.

Iako je izgledala fenomenalno, na njenom licu nije bilo osmeha.

Tina je ponela metalik haljinu koju potpisuje Alaia, a iako zakopčana do grla, ona je odlično isticala njenu neverovatnu figuru.

Kosu je ispeglala i podigla u visoki rep, a na licu skoro da nije imala šminku. Inače, u poslednje vreme, Tina skoro da se ne šminka, pa se često čak i na događajima može videti u potpuno prirodnom izdanju.

Profimedia
 

Za njenu lepotu dovoljan je njen blistavi osmeh, a izgleda da je on u Kanu izostao. Čak su i fotografi, primetivši njene tužne oči, pokušavali da je zasmeju, a dobili su samo usiljeni smešak.

Inače, par ni jednog trenutka nije zvanično potvrdio glasine i razvodu. A kako tvrde izvori inicijator je bio Vensan koji je prvo izbrisao sve zajedničke fotografije sa Instagrama.

"Razveli su se pre nekoliko nedelja, Tina je slomljena," rekao je tada izvor za Dejli Mejl.

Inače, njih dvoje bili su u braku pet godina, a pre toga su se zabavljali dve. Kada su počeli da se zabavljaju Tina jedva da je bila punoletna, što su neretko spočitavali glumcu, a nisu izostajala ni zlobna poređenja sa prelepom Monikom Beluči, Vensanovom prvom suprugom.

Profimedia
 

Tina i Vensan iz braka imaju ćerku Amazoniju koju su dobili 2019. godine.

A da nešto ne štima, bilo je jasno i po Tininom Instagram profilu na kom je vrlo aktivna jer mesecima nije postavljala fotografije sa suprugom, zbog čega je često dobijala pitanja - gde ti je muž?

Profimedia
 

Takođe, jasan znak bio je i taj kada se brojnim ljudima koji su joj čestitali rođendan na mrežama, nije pridružio i Vensan. Tina je podelila sve čestitke, a njegove nije bilo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike