Seda žena u braon haljini, a nije baba: To je Endi Mekdauel koja ne želi da bude mlada

26.05.2023

17:11

0

Autor: Z. A.

Smeđa boja nikada nije bila privlačnija, a ovo izdanje to i dokazuje

Seda žena u braon haljini, a nije baba: To je Endi Mekdauel koja ne želi da bude mlada
Endi Mekdauel - Copyright Profimedia

Na Filmskom festivalu u Kanu, 65-godišnja holivudska glumica Endi Mekdauel postala je standardna pojava, a nakon što je prošle godine u tandemu s Helen Miren plešući pokorila crveni tepih, ovog četvrtka vratila se na mesto zločina

Na prošlogodišnjem izdanju Filmskog festivala u Kanu i premijeri filma „Un petit frere“ Endi Mekdauel s glumačkom koleginicom Helen Miren pobrinula se za nezaboravne trenutke na crvenom tepihu. Za vojsku foto-reportera poznati dvojac servirao je pravi mali šou, a ove su godine na kanski crveni tepih stigle odvojeno.

Dok je Helen nekoliko dana ranije debitovala s plavim pramenovima na sedoj kosi, 65-godišnja Endi se za crveni tepih i premijeru filma „Last Summer“ nakratko oprostila od prepoznatljivih kovrdža, srebrne pramenove istakla je frizurom neuredne punđe.

U kombinaciji sa masivnim naušnicama zlatnog sjaja, njome je oplemenila sjajnu haljinu u znaku visokog okovratnika čiji je gornji deo delovao poput pussy bow bluze. S detaljem naglašenih ramena u maniru osamdesetih i pripijenog donjeg dela, ovu sjajnu kreaciju na Mekdauelovoj potpisuje modna kuća „Saint Laurent“.

Profimedia
Endi Mekdauel u Kanu 2023

Zvezda filma „Četiri venčanja i sahrana“ u aprilu je napunila 65 godina, a od globalne pandemije neguje sasvim prirodan izgled.

Svoju smeđu boju kose tokom pandemije odlučila je da zameni prirodnom sedom, što je dočekano s različitim reakcijama javnosti. Dok su jedni to shvatili kao zanemarivanje izgleda, drugi su ju podržali u odluci da prihvati svoj prirodan izgled. Seda kosa ju je osnažila, a glumica je istakla i da oseća kako joj boja dobro pristaje uz izgled.

Profimedia
Endi Mekdauel u Kanu 2023

- Želim biti stara. Umorna sam od pokušaja da budem mlada. Ne želim biti mlada. Bila sam mlada, a biti starija osoba koja pokušava biti mlada je veliki napor. To je mnogo truda - izjavila je, zaključivši da prihvatiti starenje ne znači prestati raditi na dobroj formi i brinuti o telu, te odustati od mentalnog rada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stylingbygt

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike