Ronaldu nije bilo dobro kad je video "stori" koji je njegova verenica okačila: Da li će tolerisati ovo?

20.05.2023

21:58

0

Autor: P.K.

"Prekršaj" koji će verovatno biti oprošten

Ronaldu nije bilo dobro kad je video "stori" koji je njegova verenica okačila: Da li će tolerisati ovo?
Kristijano Ronaldo i Georgina - Copyright Profimedia

Kristijano Ronaldo sada trese mreže u Saudijskoj Arabiji, ali je dugo godina vodio bitke s Lionelom Mesijem i Barselonom, zakleti je Realovac, ali njegovog sina izgleda baš briga za sve to. Kao i sva druga deca, Ronaldov sin ne gleda na sportska nadmetanja kao odrasle osobe, pa je na kraju obukao dres koji mu se najviše dopada.

U slučaju jednog od Ronaldovih klinaca, to je dres Barselone iz tekuće sezone.

Ronaldova verenica i poznata influenserka Heorhina Rodrigez je podelila video troje svoje dece kako skaču po krevetu uz pesmu iz filma "The Super Mario Bros. Movie", a jedan od sinova nosi dres Katalonaca.

Printscreen/instagram/georginagio
 

Ranije su Ronaldova deca viđena u raznim dresovima, najviše Reala, Mančester junajteda, Juventusa kao bivših klubova ili Portugala, ali očigledno postoji i izuzetak.

Ronaldo je trenutno član Al Nasra u Saudijskoj Arabiji, a protiv Barselone je igrao 34 utakmice, te ima 10 pobeda, devet remija i 15 poraza. Portugalac je Barseloni u karijeri postigao ukupno 20 golova.

Za razliku od Ronalda, njegovi naslednici ne dele njegova mišljenja, a pitanje je kako će on na sve to reagovati i da li će možda u budućnosti zabraniti Barselonin dres svojoj deci.

Bez obzira na sve, to bi bilo previše, kao pravi otac verovatno će dozvoliti da deca sami biraju čije dresove nose i za koga navijaju.

U međuvremenu, Ronaldo i Al Nasr nastavljaju borbu za titulu u Saudijskoj Arabiji. Za tri dana dočekuju Al Šabab u 28. kolu i nemaju pravo na kiks jer im vodeći Al-Itihad beži tri boda tri kola pre kraja.

Portugalac je postigao 13 golova na 14 nastupa za Al Nasr i u 38. godini nastavlja da oduševljava, iako bi mnogi voleli da je ostao u Evropi i da igra najveća takmičenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike