Ko kaže da mlade moraju da budu u belom? Ovo je najpopularnija venčanica za 2023. godinu (FOTO)

22.04.2023

17:48

0

Autor: K. O.

Za hrabre neveste koje prkose stereotipima

Ko kaže da mlade moraju da budu u belom? Ovo je najpopularnija venčanica za 2023. godinu (FOTO)
Copyright Unsplash

Prošao je veliki uskršnji post, stiglo je lepo vreme, što znači da se svuda čuju svadbena zvona. Mnogi parovi planiraju venčanje tokom najlepšeg meseca u godini, a čak i za one koji čekaju jesen, vreme je da se upute u trendove.

Posebno mesto u organizaciji venčanja ima mladina haljina. Godinama unazad trendovi se vrte ukrug, pa se smenjuju bela, boja slonovače, čipka, šljokice... Ipak, izgleda da stiže pravo modno osveženje.

Venčanica za koju kažu da će biti najveći trend za 2023. godinu je ona oplemenjena bojama.

 

 

Šare na venčanicama biće izuzetno poželjne, pa ko voli to mogu biti cvetići, diskretni rad u boji, detalj od čipke ili pak cela haljina prekrivena šarenim desenom, prenosi Zadovoljna.rs.

Ove godine dizajneri su odlučili da naprave iskorak i da rizikuju. Pa, ćemo ove godine umesto belih venčanica gledati haljine u svim nijansama.

 

 

Pastelne boje poput bebi plave i roze su pravi izbor za romantiku, dok su smeli metalik i cvetni printovi savršeni za nešto hrabrije neveste koje prkose formalnostima.

Ako odaberete ovako upečatljivu haljinu, najbolje je da je ukombinujete sa jednostavnim aksesoarom jer ipak je haljina zvezda cele modne priče.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike