Za savršen izgled Irine Šajk zaslužna je genetika, ali i bjuti trik od nula dinara koji lepa manekenka redovno primenjuje

19.04.2023

17:52

0

Autor: Z.A.S.

Evo zahvaljujući čemu je njeno lice blistavo i uvek besprekorno čisto

Za savršen izgled Irine Šajk zaslužna je genetika, ali i bjuti trik od nula dinara koji lepa manekenka redovno primenjuje
Irina Šajk - Copyright Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, Irina Šajk, u januaru ove godine napunila je 37 godina i izgleda besprekorno.

Pored toga što je za njen odličan izgled zaslužena genetika, tu su i pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost, ali i nega.

Ova lepotica tvrdi da se nikada nije podvrgla estetskoj hirurgiji, ali da figuru i svežinu lica uspeva da održi zahvaljujući kućnoj nezi koju primenjuje.

Profimedia
 

Masaža lica kockom leda je jedna od njenih tajni, a slavna manekenka na taj način smanjuje otekline, podstiče cirkulaciju i zateže kožu.

Takođe, koža dobija sjaj kao da ste se upravo vratili sa svežeg vazduha.

Profimedia
 

Proteinski šejkovi

Ovo je koristan tretman, ali mora da se obavlja pažljivo. Za osetljivu kožu led možda neće imati najbolji efekat, pa mogu da se pojave osip i iritacija. Takođe, lice možete da masirate samo sveže zamrznutim ledom, ne starijim od jedne nedelje. Važno je da nakon ovog tretmana ne izlazite napolje - dajte koži vremena da se oporavi.

Irina tvrdi da joj proteinski šejkovi omogućavaju da ostane vitka. Međutim, nutricionisti podsećaju da višak proteina u telu opterećuje bubrege i jetru, što rezultira stvaranjem edema i akni.

Profimedia
 

Piling od kafe

Dodatni saveznik lepote Irine Šajk je piling od kafe. Talog od kafe zapravo deluje, ali samo ako se redovno koristi, a efekat ćete primetiti tek nakon tri meseca. Dovoljno je da ovaj piling radite jednom nedeljno, a nakon što ga budete završili naizmenično se istuširajte mlakom i hladnom vodom, jer se tako zateže koža i ubrzava cirkulacija.

Maske od krastavca i masaža pomažu u održavanju lepote Irininog lica. Manekenka meša krastavac sa kefirom i smesu nanosi na lice za hidrataciju kože. Lepa Ruskinja, takođe, voli da posećuje saunu, pomaže joj da održi telo u dobroj formi, a takođe se bori i protiv celulita i viška kilograma.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike