Znate je kao Irinu Šajk, ali to joj nije pravo ime: Dok nije postala poznata, obišla dva kruga po trnju! (VIDEO)

23.12.2022

06:45

0

Lepotica i danas pamti koliko se namučila dok se nije proslavila

Znate je kao Irinu Šajk, ali to joj nije pravo ime: Dok nije postala poznata, obišla dva kruga po trnju! (VIDEO)
Irina Šajk - Copyright Profimedia

Manekenka Irina Šajk rođena je u Jemanželinsku. Sa oko 20 godina odlučila se da uđe u svet modelinga - otišla je u posetu sestri koja je radila u jednoj školi lepote, a koja se nalazila odmah do škole za manekenstvo. Tada, prišao joj je izvesni agent i pozvao je u Pariz.

Pristala je posle nekoliko meseci premišljanja, uverena da će na ovaj način i te kako biti od pomoći svojoj skromnoj porodici. 

Međutim, nije baš sve bilo kao u bajci. Pored jezičke barijere, devojke s kojima je bila smeštena su je često, najblaže rečeno, zadirkivale. Ostala je samo zato što se vodila mišlju da ne može da se vrati kući baš praznih ruku. Ali joj, kako ume s vremena na vreme da napomene, nikako nije bilo lako. 

Irina Šajk, Profimedia
 

- Ljudi razmišljaju ovako - lepi ste, nosite lepe haljine, nasmejani, mora da je sve na mestu. Ali nije. Ovo je izuzetno trežak posao u kom se jednako teško i uspeva - objašnjavala je jednom prilikom za strane medije, prisećajući se kako je „mnogo puta prošla kao bosa po trnju na putu ka ostvarenju svog sna". 

Vremenom, izborila se s neprijatnostima koje je doživljavala i počela je da niže neviđene uspehe u ovom svetu, a svi su je znali kao Irinu Šajk, jer je tako bilo najlakše. Međutim, njeno puno, pravo ime glasi Irina Valerjevna Šajhlislamova. Tokom pojedinih gostovanja u emisijama, drage je volje izdvajala vreme da nauči okolinu kako da sve izgovara kako treba.

Ipak, najpopularnija je kao Šajkova - manekenka, glumica, te majka deteta Bredlija Kupera.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike